22. maj 2022

SIF forlænger med Kaalund

25-årige Mads Kaalund har fået forlænget sin aftale med Silkeborg IF i yderligere to år.

Mads Kaalund kom til Silkeborg IF fra Nykøbing FC i sommeren 2019, hvor SIF netop var rykket op i Superligaen. Aftalen med den teknisk dygtige centrale midtbanespiller fra sydhavsøerne blev indgået allerede et halvt år tidligere. Siden er det blevet til 62 kampe og fem mål for SIF – i denne sæson dog kun seks kampe, idet han sad ude med en hovedskade fra august og frem til kampen mod AaB 2. maj, hvor han fik comeback i 4-2 sejren.

– Efter en svær periode efter sin hovedskade, har Mads Kaalund på det seneste vist sig tilbage på sit vante niveau. Det betyder, at Mads med sine gode tekniske og fysiske færdigheder giver noget kvalitet og kontinuitet, som vi får brug for i de kommende år, og derfor er vi også glade for at have forlænget aftalen med ham i yderligere to år. Mads vil være med til at sikre, at vi fortsat vil være stærke i den centrale del af vores spillestil, og jeg tror på, at selv om Mads allerede har været god for SIF, så har vi stadig til gode at se Mads fra sin allerbedste side, siger sportschef Jesper Stüker.

Mads Kaalund selv glæder sig også over kontraktforlængelsen med en klub, som han trives rigtig godt i.

– Jeg er enormt glad for at være i klubben, hvor jeg er omgivet af dygtige holdkammerater og en dygtig trænerstab, som gør, at jeg allerede har udviklet mig meget. Jeg har rent personligt haft en hård sæson med et langt fravær – men nu er jeg tilbage, klar til at give den fuld gas og topmotiveret for at lægge yderligere lag på min udvikling i de kommende år. Silkeborg IF er for mig at se en meget attraktiv klub at være i med et stærkt udviklingsmiljø, og for tiden sker der nogle rigtig fede ting, hvor vores hårde arbejde gennem lang tid bærer frugt. Holdet har rykket sig, fansene har rykket sig, og klubben har rykket sig – det er jeg rigtig glad for at fortsat skulle være en del af og yde mine bidrag til, siger Mads Kaalund.

Midtbanemanden er oprindeligt fra Lyngby, men skiftede i 2016 til Nykøbing FC.

 

 

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen