8. december 2018

SIF forlænger med Jeppe Okkels

SIF forlænger med Jeppe Okkels

19-årige Jeppe Okkels har underskrevet en ny kontrakt med SIF, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2022.

Der har været stor opmærksomhed omkring Jeppe Okkels’ kontrakt-situation i Silkeborg IF på det seneste, og nu er forlængelsen en realitet. Fredag sidst på dagen skrev Jeppe Okkels under på en ny aftale, der løber frem til sommeren 2022. Dermed er der skabt ro til at Okkels kan fortsætte den fine udvikling, han er inde i, i den klub, han har spillet for, siden han kom til Søholt som 12-årig fra ØBG.

– For mig er det lidt af en julegave. Det er en lettelse, at kontrakten er kommet på plads og dejligt, at jeg nu kan koncentrere mig om fodbold og fortsætte min udvikling. Jeg synes jeg har taget gode skridt, men jeg har også gode forudsætninger for at udvikle mig endnu mere. Jeg vil gerne lave flere mål og oplæg til mål, siger Jeppe Okkels, der ikke lægger skjul på at det er noget særligt at optræde for Silkeborg IF.

Tilbage til Superligaen
– Jeg er født og opvokset i Silkeborg og nu spiller jeg mere eller mindre fra start hver gang. Det er da en speciel følelse at løbe ind på JYSK park hver anden søndag kl. 13.45 og spille fodbold i NordicBet Ligaen.

I det nære perspektiv handler det om at være med til at skaffe SIF tilbage til Superligaen allerede til sommer.

– Ja, det handler det om nu, og derfra at udvikle mig endnu mere, slår Jeppe Okkels fast.

Sportschef Jesper Stüker er selvsagt glad for, at Jeppe Okkels fortsætter i SIF en rum tid endnu.

– Jeg tror, at det både er godt for SIF og Jeppe Okkels, at vi nu har en aftale på plads. Al historik viser, at det giver en højere grad af fokus, som kan gøre forskellen til, at Jeppe får lagt de næste skridt på sin udvikling og i højere grad bliver en kampafgørende spiller. Med alt det gode, som Jeppe allerede har i sit spil, vil disse skridt være med til at gøre ham til en profil for klubben og potentielt en spiller, der kan komme til at spille på rigtig højt niveau, siger Jesper Stüker.

– Det fælles mål er nu at rette al fokus mod en oprykning til sommer, fortsætter sportschefen.

Optimal udviklingsforløb
Jeppe Okkels er et godt eksempel på en spiller, som i SIF har gennemgået det optimale udviklingsforløb med børnefodbold i ØBG, U12-forløb i det daværende Silkeborg Talent Center, udtagelse til SIF’s U13-hold og optagelse på Talent Team på Sølystskolen i 7. klasse og derefter via 10. klasse på Silkeborg Efterskole på Silkeborg Fodbold College. Jeppe Okkels afslutter sin HHX-uddannelse til sommer.

Jeppe Okkels har været fast inventar på de danske ungdomslandshold siden U16-alderen. Han er noteret for 34 kampe i alt og var sammen med Magnus Mattsson en del af det U19-landshold, der i foråret ’18 forsøgte at kvalificere sig til EM-slutrunden i Finland i sommer. En sejr, en uafgjort og et nederlag var dog i sidste ende ikke nok til at gå videre.

Jeppe Okkels er i en alder af blot 19 år noteret for 56 kampe og fem mål på SIF’s bedste hold. Han fik sin debut i 2015/16-sæsonens sidste kamp, hvor SIF havde sikret sig oprykning og i en festkamp på Mascot Park vandt 5-0 over Vejle.

Jeppe Okkels går nu sammen med den øvrige del af truppen på juleferie. Første arbejdsdag i det nye år er mandag 7. januar.

Hør interview med Jeppe Okkels ved at åbne dagens kalenderlåge øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen