18. februar 2022

SIF forlænger med Frederik Carstensen

Silkeborg IF og den eksplosive offensivraket Frederik Carstensen har forlænget samarbejdet frem til sommeren 2026.

Den nu 19-årige Frederik Carstensen fik sin debut for SIF, da han blev skiftet ind i forårspremieren mod Hvidovre i februar 2021. Siden er det blevet til yderligere fire kampe og et enkelt mål, som faldt på den sønderjyske slagtebænk i Haderslev den 31.oktober 2021, hvor SIF vandt med 6-0 (se målet i videoen herover).

Også i denne vinters testkampe har den lynhurtige offensivspiller budt sig godt til, og han nettede endda to gange i årets første træningskamp mod Middelfart.

Sportschef Jesper Stüker glæder sig over, at det nu er lykkedes at blive enige med den unge Carstensen om en forlængelse af samarbejdet.

– Frederik Carstensen har tidligere været plaget af længere skadesforløb, men nu har han haft et godt og kontinuerligt forløb, hvor han har deltaget fuldt ud i førsteholdstruppens setup og arbejdet sig tættere og tættere på spilletid, hvilket man også har kunnet se både i efterårssæsonen og i vinteropstarten. Han har nogle unikke spidskompetencer med sin fart, drevet med bolden og afslutningsfærdighederne, og der er rigtigt meget godt i vente, hvis han fortsætter sin positive udvikling. Det tror vi fuldt og fast på, og derfor er det da også en stor glæde at have forlænget aftalen med ham, siger Jesper Stüker.

Frederik Carstensen kom til SIF som 12-årig fra samarbejdsklubben Virklund Boldklub og har således været en del af klubbens talentudviklings-system lige fra 7. klasse.

– Det er en stor glæde at have forlænget min kontrakt i Silkeborg IF, hvor jeg som ung spiller har perfekte udviklingsmuligheder og en vej til Superligaen, der er til at få øje på. Jeg føler, at jeg er kommet tættere på holdet i de seneste måneder og vil arbejde stenhårdt for at presse mig yderligere på, og på den længere bane er det selvfølgelig planen at få et decideret gennembrud og betale tilbage på den tillid, der er blevet vist mig med den her kontraktforlængelse. Jeg trives fantastisk i både klubben og i truppen, og jeg glæder mig helt vildt til en spændende fremtid, lyder det fra Frederik Carstensen.

Frederik Carstensen har været et af de mest fremtrædende talenter i Danmark i sin årgang og er således noteret for 27 ungdomslandskampe på U16, U17 og U18-landsholdene, hvor det er blevet til fem scoringer.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen