7. december 2020

SIF forlænger kontrakten med Magnus Mattsson

Topscorer Magnus Mattsson har i dag forlænget sin aftale med Silkeborg IF, så den nu løber frem til sommeren 2023.

Det har været en nyhed, tilhænger-skaren i Silkeborg IF har ventet længe på. Nu er den her. SIF har i dag forlænget kontrakten med Magnus Mattsson, så den løber i yderligere 2,5 år frem til sommeren 2023.

Med kontraktunderskrivelsen er der bragt ro på situationen omkring Magnus Mattsson, og nu går de fælles bestræbelser på at sikre klubben oprykning til 3F Superligaen til sommer.

– Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi gennem længere tid har talt med Magnus om en forlængelse og heller ikke, at han er en vigtig spiller på vores hold. Derfor er vi også glade for, at det nu er lykkedes, siger SIF’s sportschef Jesper Stüker.

Jesper Stüker er dog også bevidst om, at Magnus Mattsson nok ikke bliver i klubben hele kontraktperioden ud.

– Det er en del af vores økonomiske grundlag at spillere, vi selv har opfostret, skal videre til større adresser, når talentet kan bære det. Det er sket før med Robert Skov og Kasper Dolberg som de bedste eksempler. Med Magnus Mattsson har vi at gøre med et meget stort talent, som det nok er naivt at tro på, vi kan beholde i årevis. Derfor har vi en fælles interesse i at se på de muligheder, der måtte dukke op undervejs mod sommeren 2023. Men i første omgang handler det om at sikre sæsonmålet om oprykning, siger Jesper Stüker videre.

Magnus Mattsson er også glad for forlængelsen. Dels giver den ro til det væsentlige: At spille fodbold. Dels giver det ham mulighed for ”at give lidt tilbage” til den klub, han har spillet for siden han var 12 år og kom til SIF fra samarbejdsklubben ØBG.

– Det er en fed følelse. Jeg er meget glad lige nu. Det har været en lang og sej proces, men jeg er glad for det resultat, vi står med nu, siger Magnus Mattsson og fortsætter:

– Når jeg har valgt at forlænge fremfor at lade kontrakten udløbe til sommer, hænger det også sammen med, at SIF er min klub, har hjulpet mig rigtig meget, og jeg har været her i mange år. At kunne få lov til at give noget tilbage til Silkeborg IF betyder meget for mig. Jeg vil kunne komme tilbage hertil om 10 år og stadig have det godt med de mennesker, der er her. Det var vigtigt for mig at det blev en god aftale for begge parter. Alt i alt er jeg sindssygt glad for, at det lykkedes, siger Magnus Mattsson.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen