19. marts 2021

SIF-fans laver kæmpe tifo til fredagens kamp

Hele øvre del af Mascot Tribunen på JYSK park vil til aftenens kamp mod Fremad Amager være udsmykket med kæmpe tifo. SIFosis i samarbejde med Stoltheden står bag. 

Mod Helsingør i efteråret lavede SIFosis en kæmpe-tifo på Mascot Tribunen. Til aftenens opgør mod Fremad Amager gentages det med et nyt budskab. Det sker i et samarbejde mellem SIFosis og Stoltheden. Foto: Lis Winnie Hansen.

JYSK park kommer ikke helt til at ligne sig selv til aftenens kamp mellem SIF og Fremad Amager. Da SIF i øjeblikket ikke må lukke tilskuere ind til sine kampe på grund af covid-19-restriktionerne, har SIFosis, SIF’s officielle fanklub, taget initiativ til en kæmpe tifo, der kommer til at fylde hele øverste tribuneafsnit på Mascot Tribunen.

Tifo’en er sat op i et samarbejde mellem SIFosis og fan-grupperingen Stoltheden. 12 mand brugte 6 timer torsdag aften på at sætte den op – 6 fra SIFosis og 6 fra Stoltheden – og budskabet vil blive afsløret, når kampen går igang.

SIFosis har tidligere lavet en lignende tifo. Til kampen mod Helsingør i efteråret var Mascot Tribunen også udsmykket, dengang med budskabet “Holdet i mit hjerte.” (billedet).

Kampen har kickoff kl. 19.00 og kan ses direkte på TV3 Sport med optakt fra kl. 18.30.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen