28. juli 2019

SIF-cheftræner vil se energi og mod i Aalborg

SIF-cheftræner vil se energi og mod i Aalborg

Kent Nielsen forventer en livlig kamp, når SIF mandag aften møder AaB.

Silkeborg IF møder AaB i mandagskampen i 3F Superliga. Det er SIF’s tredje kamp i denne sæson, som indtil nu har budt på to gange 3-0 nederlag.

Den stime skulle gerne stoppes i kampen mod AaB, hvor SIF’s cheftræner Kent Nielsen forventer, at begge hold ser gode muligheder i kampen.

– AaB vil meget gerne have bolden, og de er dygtige til det. Vi kommer til at anstrenge os meget, når de har bolden. Vi skal have en stram organisation, hvor vi skal have meget energi og mange skal løbe meget for at lukke huller eller erobre bolde. Hvis vi evner det, så har vi også gode muligheder i kampen. AaB er et hold, som uden at forklejne dem, er bedre med bolden end uden, og det skal vi forsøge at udnytte, fortæller Kent Nielsen, som efter nederlaget til AC Horsens specielt hæfter sig ved to ting, som han gerne vil se fra sit hold til morgendagens kamp.

– Uanset om tingene går med os eller mod os, så skal vi give et energisk udtryk. Og så skal vi turde/evne at spille de rigtige bolde, lyder det fra cheftræneren, som i forhold til Horsens-kampen må undvære Jeppe Okkels og Marc Rochester Sørensen. Du kan se SIF-truppen til kampen mod AaB her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen