7. januar 2019

SIF-cheftræner tilfreds efter årets første træning

SIF-cheftræner tilfreds efter årets første træning

Mandag trænede SIF-holdet for første gang siden vinterferien. En træning som var imødeset af trænerstaben, som var spændt på at se spillernes fysiske og mentale tilstand efter en lang pause.

Anden halvdel af sæsonen blev skudt i gang mandag formiddag kl. 10.15 på JYSK park.

Michael Hansen styrede tropperne igennem en lettere omgang træning med bolden i fokus.

– Det er dejligt at se, at folk er kommet tilbage og har rørt bolden i ferien. Der var et fint touch fra start af, så det var rigtig godt, lød det fra en tilfreds cheftræner, som blandt andet kunne se en fornem Marc Rochester-detalje resultere i et godt mål.

Med en lang ferie bag sig, og en endnu længere periode frem til første turneringskamp, er der god tid for Michael Hansen til at få sat sit endelige aftryk på SIFs førstehold. Træneren, som blev ansat tre kampe inde i sæsonen, har for første gang i tiden i SIF haft mulighed for at kigge længere frem end næste søndags kamp. Derfor glæder cheftræneren sig også til den kommende periode.

– Vi nåede egentlig rimeligt omkring det hele (i efteråret, red.). Så det handler om gentagelser. Samtidig handler det om at sætte mere individuelt fokus, fortæller Michael Hansen om tiden indtil forårsstarten på NordicBet Ligaen, som finder sted d. 3. marts, når FC Roskilde kommer på besøg på JYSK park.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen