2. maj 2019

SIF-cheftræner: Stor respekt for Fredericia

SIF-cheftræner: Stor respekt for Fredericia

Michael Hansen tror på endnu en tæt kamp mellem Silkeborg IF og FC Fredericia, når de to hold fredag aften tørner sammen i NordicBet Ligaen.

På papiret er det en af SIF’s yndlingsmodstandere, som fredag venter i Fredericia. De seneste fire kampe er alle endt med SIF-sejre, hvor det i de to seneste kampe er blevet til to 2-1 sejre til SIF.

Det har dog i begge tilfælde i denne sæson været særdeles tætte opgør. Et kampbillede som SIF’s cheftræner Michael Hansen også forventer i morgen.

– Det bliver en lige og spændende kamp, der kommer til at bølge frem og tilbage. Det bliver en dejlig kamp, og er jo den første af et par topkampe, som venter os, fortæller cheftræneren, som har skrabet ligeså mange point sammen hjemme som ude i denne sæson.

I de to seneste hjemmekampe har SIF-holdet blandt andet haft svært ved at spille sig igennem overfor to kompakte defensive mandskaber. Fredag aften i Fredericia forventer Michael Hansen dog at møde et lidt anderledes udgangspunkt for modstanderholdet.

– Jeg forventer, at begge hold gerne vil frem og angribe kampen, men også at begge hold har respekt for hinanden. Kampen kan godt komme til at bølge frem og tilbage i hver ende, men også forstået på den måde, at hvert hold sikkert får perioder i kampen, hvor det ene hold har overtaget, lyder analysen fra cheftræneren.

Kampen mod Fredericia er den femtesidste i sæsonen, som dermed nu for alvor spidser til. Noget som trænerstaben i Silkeborg IF også har brugt tid på at forberede SIF-holdet på.

– Nu begynder støjen udefra. Det at man lige kan leve og være i det, det er noget, som jeg også har brugt tid på. Der skal være fokus på opgaven, og så skal de prøve at holde tingene ude, og så skal de hjælpe hinanden, fortæller Michael Hansen.

Kampen mod Fredericia bliver fløjtet i gang kl. 18.00 fredag aften. Der er gratis adgang til kampen, hvis du kommer iført en rød trøje.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen