20. august 2019

SIF ærer Lars Larsen med sørgebind søndag

SIF ærer Lars Larsen med sørgebind søndag

På søndag, når SIF spiller 3F Superliga-kamp i Esbjerg, vil SIF-spillerne bære sørgebind. Det sker for at ære afdøde købmand Lars Larsen.

Mandag morgens besked om at købmand Lars Larsen er død, har berørt alle i og omkring Silkeborg IF dybt. Derfor har klubben besluttet at ære Lars Larsens minde ved at spillerne bærer sørgebind på søndag, når SIF spiller 3F Superliga-kamp i Esbjerg.

– Lars Larsens betydning for både Silkeborg som by og SIF som fodboldklub og virksomhed kan ikke overvurderes. Det var Lars Larsen og JYSK, der gik i spidsen, da planerne om et nyt stadion i byen blev konkrete. De 10 mio. kr., han stod bag, sikrede at vi kunne rejse finansieringen, og de yderligere fem mio. kr., han kom med i slutfasen, betød at vi kom i mål, siger SIF-direktør Kent Madsen.

Lars Larsen var også gennem JYSK stor aktionær i Silkeborg IF Invest A/S, og Kent Madsen oplevede at købmanden fulgte fodbolden tæt.

– Han var ikke den flittigste gæst på JYSK park, men han var altid velinformeret om vores kampe og spillernes præstationer. Han så at fodbolden var vigtig for byen og dens trivsel, og det var vel samme motivation, der fik ham til at bidrage til både JYSK arena og JYSK MUSIKTEATER. I Lars Larsen har vi mistet en betydningsfuld personlighed og et stort menneske, der betød meget for mange, både lokalt og ude i den store verden, siger Kent Madsen.

Kampen mellem SIF og Esbjerg spilles søndag kl. 14.00 Blue Water Arena i Esbjerg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen