10. februar 2022

Sidste test – Fremad Amager gæster JYSK park

Cheftræner Kent Nielsen vil se en helstøbt indsats, når SIF fredag tager imod Fremad Amager i opstartens sidste træningskamp. Lukas Engel er med mod sin tidligere klub.

Træningskamp – fredag den 11. februar klokken 14.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Fremad Amager

Der vil være fri entré til opgøret gennem indgangen ved billethuset på JYSK park, men er man forhindret i at se kampen live, kan den også følges på stream. Følg kampen på stream her: https://youtu.be/2FnkP0ecP-s

Der er mulighed for at købe kaffe, kakao og slik i Bod G under Jyske Bank-tribunen.

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til opgøret, som er det sidste i en lang og intens vinteropstart.

– Vi har haft en god progression i vores testkampe og ser nu frem til at spille den sidste, inden det går løs i 3F Superligaen næste søndag. Fremad Amager er en fin modstander med mange kvalitetsspillere, men vi vil forsøge at blive spildominerende og finde den rette balance imellem at tilvejebringe de rigtige, kreative løsninger offensivt og samtidig holde styr på den defensive kontrol og organisation. I det hele taget vil jeg se en helstøbt indsats fra vores hold, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Vi har leveret gode præstationer i de hidtidige testkampe, men det er klart, at når vi er så tæt på forårspremieren, begynder det at snerpe til – og jeg synes, at vi for en stor dels vedkommende er ved at være dér, hvor vi skal være. Vi har haft en opstart med en del skader, men der er også en stamme, der har stået godt – og heldigvis har vi også en del, der er godt på vej tilbage. Samtidig er det også glædeligt, at flere spillere har udnyttet vinteropstarten til at gøre godt opmærksomme på sig selv, og der er helt bestemt nogle stykker, der er kommet tættere på, slutter cheftræneren.

Kent Nielsen har udtaget følgende 22 spillere til kampen mod Fremad Amager.

Nicolai Larsen, Stan van Bladeren, Alexander Busch, Tobias Salquist, André Calisir, Rasmus Carstensen, Lukas Engel, Oscar Fuglsang, Mark Brink, Pelle Mattsson, Stefán Teitur Thórdarson, Andreas Oggesen, Anders Klynge, Nicolai Vallys, Nicklas Røjkjær, Sebastian Jørgensen, Robert Gojani, Anders Dahl, Nicklas Helenius, Søren Tengstedt, Frederik Carstensen, Niclas Holm Pedersen.

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen