24. juni 2019

Sidste test for det nye U17-hold gav nederlag

SIF’s kommende U17-årgang var i Randers i weekenden og tabte 1-4. Nu venter en kort sommerferie.

SIF’s kommende U17-hold var fredag aften en tur i Randers for at spille den sidste kamp inden ferien. Det blev en hård kamp hvor SIF hele tiden skulle stå på tæer for at matche et fysisk stærkt Randers hold, der endte med at vinde 4-1 efter 2-1 ved pausen.

I 1. halvleg havde SIF-drengene svært ved at spille sig ud af Randers’ høje og kompakte pres. Der manglede lidt tempo i boldomgangen og drengene forsømte at løbe dybt, hvilket gjorde at Randers bare kunne stemple op og gøre rummene meget små. Randers scorede efter 15 minutter på en returbold efter et straffespark. SIF kom dog godt igen og fik mere og mere greb om kampen, derfor var det fuldt fortjent at det blev 1-1 efter et hjørnespark. Lige da uret ramte 45 minutter lykkedes det Randers at score til 2-1.

I 2. halvleg spillede SIF’erne generelt med et langt bedre udtryk, var mere modige på bolden og fik spillet med lidt bedre afstande i possession-spillet. Især i de sidste 30 minutter var SIF dominerende, men Randers gav ikke meget væk og var dygtige til at forsvare sig.

– Vi havde i den periode en del chancer, men manglede den sidste kvalitet i afslutninger og indlæg. Det var i stedet Randers, der fik scoret på en omstilling og igen et kluntet straffespark begået af os, siger U17-træner Casper Røjkjær og fortsætter:

– Efterhånden har vi spillet en del U16 kampe, og alle spillere, som har været klar, er blevet bragt i spil. Det har været godt for både spillerne og mig lige at se hinanden lidt an inden ferien.
Det er for mange spillere et nyt niveau og et helt andet tempo, kampene spilles i. Det skal vi have lært så hurtigt som muligt, siger U17-træneren.

Forberedelserne til den nye sæson indledes torsdag 18. juli.