22. februar 2021

Sidst sejrede SIF – torsdag gælder det Esbjerg igen

SIF og Esbjerg har allerede mødt hinanden én gang i denne sæson. Det blev 3-1 sejr til SIF på JYSK park i september sidste år.

SIF har gode erfaringer med Esbjerg, hvis man udelukkende kigger på denne sæson. Da de to hold mødtes første gang i sæsonen – det var 19. september på JYSK park – vandt SIF med 3-1. Nu mødes de to klubber igen torsdag aften på Blue Water Arena, og som det ser ud lige nu venter yderligere to opgør i slutspillet om oprykning.

Sejren blev en realitet efter en god SIF-indsats.

– To straffespark og mål af indskiftede Sebastian Jørgensen for tredje kamp i træk var hovedingredienserne i en flot SIF-sejr efter en løfterig indsats både defensivt og offensivt. SIF sad på kampen i de fleste perioder, og sejren var såre fortjent, hed det således i reportagen fra SIF’s hjemmeside efter opgøret.

Wessam Abou Ali scorede sit første mål for SIF på det første straffespark, mens Magnus Mattsson omsatte det andet inden Sebastian Jørgensen udbyggede den fine målstime, han på det tidspunkt befandt sig midt i.

De to klubber har mødt hinanden talrige gange i de seneste 50 år. 45 kampe i alt er det blevet til med 20 sejre til Esbjerg, 12 uafgjorte kampe og 13 sejre til SIF.

Du kan komme i stemning til torsdagens kamp med action fra seneste kamp i videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen