23. februar 2021

Mark Brink: Vi skal på jagt!

Mark Brink møder sin tidligere klub Esbjerg torsdag aften og er bevidst om, at kampen er lidt vigtigere end andre.

Esbjerg er et af de hold, SIF skal hente, hvis det skal blive til en plads i 3F Superligaen i næste sæson. Det er spillerne i SIF-truppen bevidste om inden torsdagens kamp på Blue Water Arena i den vestjyske storby.

– Alle os spillere ved jo godt, at Esbjerg er det ene af de to hold i toppen, som vi inden denne halv-sæson satte os for, at vi skulle jagte. Så selvfølgelig er det en kamp, der er ekstra vigtig, men det er ikke noget, vi som sådan har snakket om. Vi forbereder os på Esbjerg, som vi forberedte os på Kolding og på Hvidovre. Men selvfølgelig ved man godt i sit hoved, at der er lidt mere på spil, siger Mark Brink, der har fået sin fodboldopvækst hos dagens modstander.

– Det er lidt mere specielt, end i andre kampe, men når først kampen er i gang, tænker man ikke så meget over det. Nu har jeg været i SIF i godt et år, og jeg føler mig hjemme her og det er min klub. Selvfølgelig er det specielt at spille på et stadion, hvor jeg har spillet så mange gange før, men det er jo bare en kamp som alle andre, slår SIF’s midtbanespiller fast.

Du kan se og høre hele interviewet med Mark Brink ved at klikke på videoen øverst på siden.

Kampen spilles torsdag kl. 19.00 på Blue Water Arena i Esbjerg og vises direkte på TV3 Sport. Der er optakt fra kl. 18.30.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen