19. april 2021

Send en hilsen og støt drengene i topkampen

Nu får du chancen for at hjælpe SIF’erne til et godt resultat i fredagens topkamp mod Viborg. Send en billed- eller video-hilsen med din personlige opbakning. 

Vi har savnet liv på tribunerne på JYSK park i de sidste mange måneder. Nu kommer der atter liv på de farvede sæder, men desværre gør corona-restriktionerne det umuligt at give adgang til alle, der har lyst til at se live-fodbold igen.

Derfor vil vi endnu engang bede jer om hjælp, så drengene inde på banen alligevel kan mærke, at I bakker dem op. Også jer, der er henvist til at se kampen på TV3 Sport.

Opgaven for jer er enkel: Find mobilen frem, træk i SIF-trøjen og halstørklædet, find flaget frem. Og tag så et foto eller lav en lille video-hilsen, hvor I hepper, støtter, pep-talker eller hvad I nu kan finde på. Bare nogle få sekunder.

Videoen vil blive vist på storskærmene på JYSK park under spillernes opvarmning inden fredagens topkamp, og sender I billede eller video inden torsdag, er der også en chance for, at den kommer med i vores optaktsprogram, som vi ved at alle spillerne ser.

SÅDAN GØR DU:

Tag et foto eller optag din video-hilsen til drengene og gem det på din telefon. En kort video og fotos kan sendes med mail til sha@silkeborgif.com. Er videoen for stor til mail, kan du gå ind på wetransfer.com/upload. Tilføj din video og send den til sha@silkeborgif.com

SÅ SKYND DIG. Vi glæder os til at få din video-hilsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League playoff

Torsdag d. 18.08. kl. 18.00
Scroll til toppen

Menu