19. april 2021

Husk corona-passet på fredag

Hvis du er en af de heldige, der har billet til fredagens kamp, skal du være opmærksom på kravet om fremvisning af coronapas. 

Vi er glade for igen at kunne byde tilskuere velkommen til fodbold. Dog er der en række forholdsregler, du skal være opmærksom på for at undgå smittespredning med covid-19. Se videoen øverst på siden og følg nedenstående anvisninger – så er du godt klædt på til dit besøg på JYSK park

Orientér dig om de aktuelle forhold på JYSK park inden ankomst via siden KAMPDAG på vores hjemmeside og i SIF App’en.

Vær opmærksom på at møde så tæt op ad det ankomst-tidspunkt, som er angivet på KAMPDAG-siden for den indgang, du skal benytte. Tidspunkterne vil senere på ugen fremgå på siden KAMPDAG.

CORONATEST!
På grund af corona-situationen er det et krav, at du enten er færdigvaccineret eller har en negativ test, der maksimalt er 72 timer gammel. Der vil være et ekstra sikkerhedstjek udenfor JYSK park, hvor du skal kunne fremvise vaccinepas eller et negativt testresultat. Læs mere om corona-pas her.

Ifølge de i øjeblikket gældende retningslinjer er der ikke krav om fremvisning af coronapas for børn under 15 år.

BEMÆRK: Det kan være nødvendigt at opdatere din sundhed.dk app til nyeste version for at få adgang til corona-passet.

Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at skabe overblik over billetsituationen. Der vil blive frigivet flere billetter i løbet af ugen, så hold øje med hjemmesiden og SIF App’en, hvor vi løbende informerer.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen