18. marts 2024

Sejr til reserverne over Hvidovre

Reserverne spillede mandag middag træningskamp mod Hvidovre og vandt 3-2 på mål af Kasper Kusk, Tonni Adamsen på straffe og Asbjørn Bøndergaard.

Felix tilbage
Dagens reservekamp mod Hvidovre blev spillet på én af Avedøre Stadions kunstgræsbaner i perfekt fodboldvejr, der bestod af skiftevis sol og skyer.
I dagens start-11´er var der er et godt gensyn med Joel Felix, der fik en halvleg efter at have været ude med skade siden december. Felix var naturligt nok glad for at være tilbage og følte sig godt tilpas efter de 45 minutter.

To hurtige mål til SIF
Allerede efter 7 minutter kom SIF foran, hvor Oskar Boesen førte bolden godt frem. Kusk forudså boldens bane efter en afretning, forfulgte bolden og driblede uden om målmanden, hvorefter det ikke var noget problem for Kusken at sende bolden i et tomt mål.
Bare nogle få minutter senere var Kusk igen på spil, da han gik til mållinjen (som før hed baglinjen!) og fandt en fri Fredrik Carlsen, som headede på mål. Inde på mållinjen så en Hvidovrespiller sig imidlertid nødsaget til at redde med hånden, og det betød straffe.
Tonni Adamsen stod hurtigt klar med bolden, og der var heller ingen slinger i valsen, da han gjorde det til 0-2.

Adamsen til 0-3, men offside
Efter godt 20 minutter havde Adamsen igen bolden i nettet, men desværre vinkede linjedommeren offside – ellers et godt angreb og flot afslutning af frontløberen.
SIF virkede i det hele taget farlige på den sidste tredjedel af banen, og der kom flere indlæg fra både Gammelby i højre side og fra Andreas Poulsen i venstre.
Hjemmeholdet kom dog også frem til chancer, blandt andet et farligt forsøg, der i medvinden var tæt på at overrumple Pryts i målet, men manden med de limefarvede handsker fik reddet til hjørnespark. Kort efter må SIF-målmanden dog kapitulere, og Hvidovre fik reduceret til 1-2.

2. halvleg i medvind
I de sidste 45 minutter sad gæsterne på det meste i medvinden: Indskiftede Sebastian Biller var lige ved på oplæg fra Bøndergaard – Andreas Poulsen og Gammelby skød lige forbi på et frispark – Kusk og Bøndergaard forsøgte sig. Men selv med vinden i ryggen lykkedes det ikke at få bolden over stregen.
Hjemmeholdet kom dog også i nærheden af målet, men Pryts tog sig af det, der kom.
10 minutter før tid kom så det forløsende mål – dét, der skulle vise sig at blive sejrsmålet. Sofus Jensen, der var kommet ind for Frederik Rieper, satte et perfekt indlæg indover, hvor Bøndergaard kunne gøre det til 2-3, som altså blev kampens resultat.

Træningskamp, reserver, den 18. marts 2024, Avedøre Stadion
Hvidovre IF – Silkeborg IF 2-3 (1-2)
Mål: 0-1 (7) Kasper Kusk, 0-2, strf. (11) Tonni Adamsen, 2-1 (32), 2-2 (47), 2-3 (79) Asbjørn Bøndergaard,
Sådan stillede SIF op: Jacob Pryts, Jens Martin Gammelby, Frederik Rieper (75: Sofus Jensen), Joel Felix (46: Sebastian Laustsen), Andreas Poulsen, Julius Nielsen, Mads Larsen, Kasper Kusk, Fredrik Carlsen (3o: Sebastian Biller), Oskar Boesen, Tonni Adamsen (46: Asbjørn Bøndergaard).

Tekst og foto: Ulla Myrhøj