19. marts 2024

Christopher Iversen på traineeaftale i SIF

Christopher Iversen har underskrevet en traineeaftale med SIF, og det unge talent skal fra sommer træde ind på U17-holdet.

Silkeborg IF og Christopher Iversen fra årgang 2009 har underskrevet en traineeaftale, så den talentfulde allround-spiller nu får optimale muligheder for at udvikle sig i SIF.

– Chris er en hårdtarbejdende spiller, som bringer en masse intensitet og power til sit hold. Han er egentlig lidt af en allround’er på fodboldbanen og har således spillet mange positioner. Lige pt. ser det ud til at han har fundet sin position på siden – hvor han kan få brugt sine mange kræfter. Chris er med til de aktuelle DBU-aktiviteter og skal til sommer fortsætte sin udvikling på U17-holdet, lyder det fra talentchef Peter ‘PC’ Hansen.

Christopher Iversen, der går på Talent Team på Sølystskolen, glæder sig over aftalen med SIF.

– Jeg er glad for min aftale med SIF. Det er et stort mål for mig – den helt store drøm er at spille i Superligaen med SIF. Jeg synes, vi har nogle fantastiske faciliteter, dygtige trænere og gode holdkammerater – så jeg glæder mig til at spille en masse fodbold her i SIF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen