12. august 2019

Sejr til reserverne i Randers

For at få kamptræning spillede de, der ikke fik spilledetid eller kun få spilminutter i benene i søndagens kamp i Farum, en testkamp på to gange 35 minutter i Randers. Holdet blev suppleret med nogle få U19-spillere, idet der kun var udtaget en trup på 12 spillere.

Trods et på papiret stærkt Randers-hold lykkedes det SIF at vinde 2-1 efter at være kommet bagud efter allerede otte minutter. Emil Holten scorede sejrsmålet efter pausen.

Hurtig scoring og usikker start
Randers stillede med bl.a. Johnny Thomsen, Frederik Lauenborg, Kamara og Benjamin Stokke. Sidstnævnte bragte Randers foran allerede efter knapt 10 minutters spil efter et boldtab midt på SIFs banehalvdel.

Gæsterne fra Silkeborg startede usikkert med en del fejlpasninger på midtbanen det første kvarterstid, så forsvaret hele tiden fik bolden tilbage i hovedet, og de to frontløbere, Nemec og Holten, fik ikke meget at arbejde med. Men efter små 15 minutter lykkedes et fint presspil, og Peter Nemec kunne udligne med et fladt skud fra højre side.

Efter udligningen var der et par farlige forsøg fra begge hold, men målmændene tog godt fra, og stillingen efter de første 35 minutter var derfor 1-1.

2. halvleg
SIFerne kom ud til 2. halvleg meget mere fokuserede og boldsikre end i de første 35. minutter, og det resulterede hurtigt i et hjørnespark efter fint skift fra Gertsen til Kristan Kvist på fløjen. Indskiftede Joakim Grosen scorede på indlægget, men målet blev annulleret på linjedommerens markering – sandsynligvis for offside.

Der skulle dog kun gå tre minutter, inden bolden igen lå i Randers-målet. Nambishi bryder et angreb og spiller Rochester, der hurtigt finder Holten i dybden. Holten placerer sikkert bolden bag Jonas Dakir til en 2-1 føring til de røde.

Ud over et godt SIF-angreb i de døende minutter, hvor Gertsen header på tværs, og Holten lige akkurat ikke kan nå op til bolden, var der ikke for alvor fare på færde i nogle af enderne, og derfor kunne SIF – fortjent – tage sejren på 2-1.