18. juli 2022

Sejr til reserverne i Hobro

SIFs reserver spillede mandag eftermiddag en testkamp på udebane mod Hobros ditto. Nyerhvervelsen, Lukas Klitten, der var skadet op til superligapremieren, var med fra start og spillede en lille time.

Unge Emil Thyregod blev matchvinder i Hobro, da han i det 38. minut, efter et indlæg fra Mads Kaalund, havde et helt frit mål foran sig og kunne heade bolden ind tæt ved stolpen.

Hobro starter bedst
De første 10 minutter af kampen i Hobro startede stille og roligt med spil midt på banen, men det var ikke varmen, der trykkede spillerne, for det var perfekt fodboldvejr med 19-20 grader og let overskyet.  Men efter de første minutter tog begivenhederne fart, da der opstår en stor chance til hjemmeholdets Laurs Skjellerup, men Hedvall i SIF-målet redder flot.

Kort efter kom Hedvall igen på arbejde, men denne gang i den lettere afdeling på Hobro-spillerens ufarlige afslutning. Første opspil fra SIF kom fra Anders Dahl på fløjen, men Dahl løber desværre bolden ud over mållinjen.

Endnu en stor chance til hjemmeholdet blev afløst af en endnu større til Frederik Carstensen på indlæg fra Sonne, men keeper Jonathan Fischer kom godt ud og fik afværget.  Også Søren Tengstedt ville være med og forsøgte sig med et udmærket skud – med højrebenet – hvorefter kampens første hjørnespark, der tilfaldt SIF, faldt, men det kom der ikke noget ud af.

Thyregod scorer
Minuttet efter hjørnesparket skete der så til gengæld noget, da Mads Kaalund lagde et flot indlæg ind foran mål, og centerforsvareren, Emil Thyregod, var søgt med frem ved fjerneste stolpe – i øvrigt sammen med sin centerforsvarskollega, Alexander Busch – og det var en god idé, for med et frit mål foran sig, kunne Thyregod heade bolden ind til 0-1.

Hobro startede bedst, men gæsterne fra SIF sluttede halvlegen bedst, da Pelle Mattsson efter et godt raid i højre smækkede bolden ind til Tengstedt, der ærgerligt nok skød på ydersiden af stolpen.

2. halvleg
SIFerne startede bedst  efter pausen, hvor Carstensen efter en flot bolderobring sendte Tengstedt i skudposition, men skuddet blokeres. Første forsøg til hjemmeholdet faldt i det 49. minut, men Oscar Hedvall var igen på plads med en god redning.

Endnu en flot redning
Fem minutter efter måtte Hedvall helt op på øverste hylde for at vifte bolden over overliggeren. Dommeren dømte frispark mod Busch, der i den forbindelse fik en advarsel, som midtstopperen ikke var helt enig i. Frisparket blev sendt mod mål og sad helt oppe tæt på overliggeren, men Hedvall reddede altså også dette forsøg i fornem stil. Alexander Busch, der, lige som Klitten, ikke var helt klar til premieren søndag, var også med fra start i Hobro og spillede en lille time.

Flere store chancer
Kampen sluttede med flere gode forsøg til begge hold. For SIFs vedkommende var det Anders Dahl, Carstensen og indskiftede Asbjørn Bøndergaard, der stod for dem, men også Hobros keeper, Jonathan Fischer, viste god form og fik afværget.
Derfor endte det hele med en sejr til gæsterne fra SIF på 1-0.

Næste opgave for reserveholdet er lørdag, den 23. juli 2022 mod FCM. Tidspunkt og sted oplyses senere her på siden.