26. februar 2024

Sejr til reserverne over Vejle

SIFs reserver vandt mandag 2-1 over Vejles ditto. Andreas Poulsen udlignede til 1-1 på et fantastisk mål direkte på frispark.

Det så længe ud til, at reservekampen mod Vejle, der blev afviklet på JYSK park mandag eftermiddag, skulle ende med pointdeling, men i allersidste sekund sendte Fredrik Carlsen sejrsmålet i nettet via undersiden af overliggeren. Dommer Patrick Remon fløjtede kampen af umiddelbart efter Vejles opgiverspark.

Rolig start
De to hold, SIF og Vejle, brugte starten af kampen på at føle hinanden lidt på tænderne. Først tæt på et kvarter spillet fik Fredrik Carlsen skudt mod gæsternes mål, så endelig skete der noget. Hjemmeholdet var mest på bolden i denne periode og pressede på uden at komme til oplagte chancer.

Vejle tilspillede sig et par sporadiske muligheder med blandt andet forsøg fra Anders K. Jacobsen, mens et frispark til SIF af en højtspringende Pontus Rödin blev headet over mål.

0-1 inden pausen
Efter en god halv times fik hjemmeholdet frispark lige uden for feltet. Tidligere i kampen eksekverede Callum McCowatt  en tilsvarende chance i modsatte side med venstrebenet, men denne gang brugte den new zealandske spillet højrebenet – en komplet to-benet spiller!

I det 42. minut var det tæt på for de røde, da Vejles målmand tabte et højt indlæg, men i stedet fik gæsterne sat et kontraangreb i stand, hvor SIFerne ellers gerne ville have haft et frispark for skub i ryggen på Sebastian Biller, men dommerens fløjte forblev tavs. I stedet kunne Patrick Remon fløjte for mål, da bolden øjeblikket efter lå i nettet bag Jacob Pryts i SIFs mål.

Fantastisk frisparksmål og 1-1
2. halvleg var ikke mange minutter gammel, før der af Biller, der i øvrigt scorede hattrick i U19´s kamp mod AGF i weekenden, blev sendt et varselsskud af sted mod vejlensernes mål. Tre minutter senere blev det så alvor, da SIF fik tilkendt et frispark uden for feltet. Denne gang var det Andreas Poulsen, der skulle skyde – og hvilket skud! Poulsen sendte bolden helt op i nærmeste målhjørne uden chance for målmanden. En meget fornem udligning.

Sidste halve time med flere forsøg – og et sejrsmål
Sebastian Biller var som sædvanlig hurtig på fødderne, og efter knapt en time fik han igen afsluttet, denne gang på et cutback fra McCowatt, der var gået godt ned til mållinjen.

Kampen var nu åbnet mere op, og næste forsøg var atter fra Biller – et hovedstød efter godt kombinationsspil i og omkring Vejles felt. Og efter et hjørnespark fra McCowatt blev det til en klumpspilssituation, hvor bolden var tæt på at ende over målstregen – men stadig 1-1.

Vejle nærgående – men 2-1 til SIF
Et kvarter før tid var det så gæsternes tur til at blive nærgående, men Pryts slap med skrækken, da bolden strejfede oversiden af overliggeren. SIF-keeperen blev ellers ikke sat på de store opgaver, men tog sig af dét, der kom.

Hjemmeholdet sluttede godt af med først et fint skud fra McCowatt inden for rammen, mens Bøndergaard slap igennem i en mand-mand-duel, men det blev Carlsen, der satte kronen på værket. Assisteret af McCowatt sendte han fra kanten af feltet bolden i nettet via undersiden af overliggeren.

Og dermed blev det til sejr på 2-1.