27. februar 2024

Alexander Lind forlænger med SIF

Silkeborg IF og Alexander Lind har forlænget samarbejdet frem til sommeren 2028. 21-årige Lind er allerede noteret for 73 kampe i den røde trøje.

Alexander Lind har taget fodbolddanmark med storm i denne sæson, og den 21-årige Silkeborg IF-angriber er i skrivende stund delt topscorer i 3F Superligaen med sine 10 mål i 17 kampe.

Den unge angriber har været igennem en eksplosiv udvikling det seneste år, og Alexander Lind er blevet en nøglespiller i Kent Nielsens trup.

Derfor er det med stor glæde, vi kan meddele, at Silkeborg IF og Alexander Lind er blevet enige om at forlænge angriberens kontrakt med to år, så aftalen nu løber frem til sommeren 2028.

– Vi havde egentlig god tid tilbage af vores oprindelige aftale med Alexander, men vi vil selvfølgelig gerne kvittere for hans flotte udvikling, som han har været igennem den seneste lange periode, hvor han har været fri for skader. Selvfølgelig er vi også glade for at få papir på en endnu længere aftale med en af 3F Superligaens varmeste spillere, siger Jesper Stüker og uddyber.

– Først og fremmest er fokus på at fortsætte udviklingen og præstationerne i SIF, men hvis det lykkes, er det også logisk, at Lind har et stort transferpotentiale, hvilket forlængelsen ikke udelukker kommer til at blive realiseret. Men det giver ro på hos både spiller og klub, og så må fremtiden vise, om og hvornår timingen er rigtig.

– Alexander har været en del af vores setup i SIF siden 2016, og vi har hele tiden troet på, at han kunne udvikle sig til den dygtige angriber, han er i dag. Og med kontraktforlængelsen signalerer vi selvfølgelig også, at vi tror på, han kan udvikle sig endnu mere hos os. Vi er altid meget glade for, når en af vores egne drenge slår igennem på førsteholdet, siger Jesper Stüker.

Oprindeligt er Alexander Lind fra Hårby lidt udenfor Hørning, hvor hans første klub var HIK 81, inden han skiftede til Hørning IF. Han kom til SIF i 2016 og blev en del af klubbens talentudviklingsprogram.

I efteråret 2019 kom han med omkring træningen med SIF’s førstehold. Han fik sin debut i årets sidste kamp i Lyngby i 2019. Alexander Lind blev dermed en af de yngste SIF’ere i historien til at spille en Superligakamp.

Alexander Lind er stolt over kontraktforlængelsen med Silkeborg IF.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker klubben, og jeg har altid følt mig utrolig godt tilpas SIF. Klubben har vist stor tillid til mig, da jeg kæmpede mig tilbage fra mine skader, og alle i SIF ved, hvor hårdt jeg har kæmpet for at nå hertil i dag. Jeg har arbejdet stenhårdt for at blive en vigtig del af den klub, jeg anser som min klub, siger Alexander Lind og fortsætter.

– Jeg er derfor rigtig glad og stolt over at have forlænget min kontrakt med Silkeborg IF. Det har hele tiden været min førsteprioritet at forlænge samarbejdet – også selv om der har været mange rygter om udlandet i transfervinduet. Jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mig endnu mere i SIF’s miljø, som er det helt rigtige for mig på dette tidspunkt i karrieren, siger Alexander Lind.

Alexander Lind har trods sin unge alder allerede spillet 73 kampe for SIF og scoret 20 mål.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen