6. september 2018

Schwartz: Tegner godt for fremtiden

Schwartz: Tegner godt for fremtiden

Ronnie Schwartz blev noteret for sit første mål i SIF-trøjen, da han onsdag aften scorede til 1-0 i Silkeborg IFs pokalsejr over Brabrand IF.

Der skulle ikke gå lang tid, før Ronnie Schwartz fik åbnet sin målkonto i Silkeborg IF. Med et godt træk ind i banen og et efterfølgende resolut spark, bragte Ronnie Schwartz Silkeborg IF foran i pokalkampen mod Brabrand IF.

– Jeg vil altid gerne score mål. Det var dejligt at få åbnet kontoen hurtigt. Og dejligt at se, at vi scorer tre gode mål, fortalte Ronnie Schwartz efter kampen, som SIF i store perioder dominerede, men ikke formåede at lukke helt. Det blev dog til en 3-2 sejr, hvilket angriberen var fint tilfreds med ovenpå en kamp med svære betingelser.

– Det var en stor fight. Banen var ikke til det polerede spil. Men jeg synes faktisk, at vi i store dele af kampen prøver vi, og gør det til dels okay. Men de her kampe handler bare om at vinde, og det gør vi i dag, og det er jeg super tilfreds med, lød det fra “Plaffeministeren”, som dermed indkasserede sin første sejr i SIF-trøjen.

– Det tegner godt for fremtiden. Nu havde vi et lille bump på vejen i weekenden, så det her giver lidt selvtillid til næste kamp, fortalte SIFs nye nr. 29 efter sejren i Aarhus.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen