16. september 2018

Schwartz med mål igen: Er faldet sindssygt godt til

Schwartz med mål igen: Er faldet sindssygt godt til

Med kampens første to mål var Ronnie Schwartz kampafgørende igen for Silkeborg IF, da holdets nye angriber var med til at grundlægge en sikker 3-0 sejr over FC Helsingør.

Fem mål i fire kampe er det foreløbige målsnit for Silkeborg IFs nye nr. 29, Ronnie Schwartz. Med to mål mod FC Helsingør beviste angriberen endnu engang sin farlighed.

– Jeg skulle nok have scoret en enkelt mere, jeg ville i hvert fald gerne, lød det grinende efter kampen fra topscoreren, som er kommet forrygende fra start i SIF-trøjen.

– Jeg er faldet sindssygt godt til, og er blevet taget godt imod. Når jeg føler, at det fungerer på banen, så føler jeg mig fri og glad. Og det har været vigtigt i forhold til at score en masse mål og få succes, fortalte Schwartz efter kampen, hvor der dog også var plads til forbedring.

– De må ikke få så store chancer. Jeg tror, de har en på stolpen i hver halvleg. Står der 2-1 der, så bliver det en helt anden kamp. Der skal vi være mere kløgtig, og være bedre til at beskytte vores eget mål. Men når man vinder 3-0, så kan man jeg jo ikke sige noget, lød det fra Ronnie Schwartz, som nu er noteret for fire mål i NordicBet Ligaen og et enkelt mål i pokalturneringen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen