6. juli 2019

Sådan ser SIF’s start 11’er ud i Trelleborg

Sådan ser SIF’s start 11’er ud i Trelleborg

SIF har igen to angribere på toppen i eftermiddagens testkamp i Trelleborg. I dag er det Shkodran Maholli og Ronnie Schwartz.

Når SIF løber på banen på Vångavallen i Trelleborg lørdag eftermiddag, er det igen i 4-4-2 formationen, som også har været den foretrukne i de første to testkampe mod Vejle og Vendsyssel. I lørdagens opgør mod den svenske klub Trelleborgs FF, der spiller i den næstbedste række “hinsidan”, er det Shkodran Maholli og Ronnie Schwartz, der danner duo i front i en opstilling, der er identisk med start 11’eren fra kampen i Vejle for en uge siden.

Det betyder, at SIF stiller således op i dagens kamp, der har kickoff kl. 15.00:

Oscar Hedvall – Svenn Crone, Frederik Alves Ibsen, Anders Hagelskjær, Frederik Møller – Marc Rochester, Valance Nambishi, Mads Emil Madsen, Jeppe Okkels – Shkodran Maholli, Ronnie Schwartz.

Kampen spilles på Trelleborgs FF’s normale hjemmebane, Vångavallen, hvor der er plads til 10.000 tilskuere. Så mange kommer der dog næppe til eftermiddagens kamp, der for den svenske modstanders vedkommende er placeret i en kort sommerpause midt i den svenske turnering, hvor Trelleborgs FF efter 14 runder er placeret på en 11. plads i Superettan, som den næstbedste række hedder. Trelleborg genoptager turneringen om en uge, hvor Syrianska FC kommer på besøg på Vångavallen.

For SIF er kampen den sidste test inden premierne i 3F Superligaen mod Brøndby på næste søndag på Brøndby Stadion.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen