14. februar 2022

Ry Fodbold stiller med 997 til SIF-VB

SIFs samarbejdsklub Ry Fodbold, der for nylig blev kåret til Årets Fodboldklub i DBUs region 3, bliver fejret til forårspremieren på JYSK park med 997 børn, trænere og forældre.

Tilbage i november blev SIFs samarbejdsklub, Ry Fodbold, kåret til Årets Fodboldklub i DBUs Region 3, og klubben er nu med i kapløbet om at blive landets bedste fodboldklub. Det skal selvfølgelig fejres på behørig vis, når Silkeborg IF søndag klokken 14.00 åbner forårssæsonen hjemme på JYSK park mod Vejle Boldklub.

Her vil der således være intet mindre end 997 (!) børn, trænere og forældre fra Ry Fodbold på plads på JYSK park for at støtte SIF i jagten på tre point – og i pausen bliver Ry Fodbold så hyldet af hele JYSK park og SPORT 24, som har sørget for gratis adgang.

– Alle børnene og trænerne kommer til at gå parade omkring banen i pausen og vil altså her modtage en fortjent hyldest af den flotte kåring fra DBU. Det er helt fantastisk, at vores højt skattede samarbejdsklub på den måde kan blive fejret på Danmarks smukkeste fodboldstadion – og vi håber, at alle tilskuerne vil give dem en kæmpe hånd på dagen, siger kommunikationsdirektør Michael Ravn fra Silkeborg IF.

Også i Ry Fodbold ser man frem til den store event.

– Vi har spillere fra Ry Fodbold, der repræsenterer SIF på alle de bedste ungdomshold, og det er et rigtig godt signal fra SIF, at de ønsker at markere det gode arbejde, der laves i Ry Fodbold. Det bliver en god dag for vores medlemmer, når vi på søndag får lov til at blive en del af oplevelsen på et godt fyldt JYSK park for at fejre den fine kåring, som vi modtog i slutningen af sidste år, hvor vi i konkurrence med 300 andre klubber løb med titlen som Årets Fodboldklub i DBUs Region 3. Især var og er vi stolte af begrundelsen fra DBU, som fremhævede flere ting. Det er blevet bemærket at vi har fået skabt et fantastisk fodboldanlæg i byen, med flotte græsbaner, multibane, pannabane, Goalstation og kunstgræsbane. Og at vi har en solid drift med en robust økonomi, der blandt andet giver os mulighed for at give gratis professionel målmandstræning til klubbens målmænd, tøjpakke til alle medlemmer, stor fælles afslutning og fælles sommerstævne for alle vores ungdomshold siger Peter Kilden Grøn, der sidder i bestyrelsen hos Ry Fodbold og fortsætter.

– Det er desuden blevet bemærket, at vi til trods for Covid19 har haft stigende medlemstal, og at vi har formået at nytænke de udfordringer, der ellers er kendetegnende for et presset foreningsliv rundt om i landet. Ry Fodbold har i dag en base med mere end 650 frivillige, som alle har tilbudt deres hjælp til at udvikle klubben, og dét har givet genlyd ude i fodbold-Danmark. Dertil kommer vores grundstamme af 150 trænere, som sikrer, at de mere end 800 medlemmer får et fantastisk tilbud. Endelig er det blevet bemærket, at vi er en socialt bevidst klub som ved, at vi har et ansvar for at udvikle det område, vi bor i – til glæde for byens borgere og virksomheder, så alle finder det attraktivt at bo i byen. Så det er vi selvfølgelig stolte af, og vi glæder os rigtig meget til, at vores medlemmer får en stor oplevelse på JYSK park på søndag, slutter Peter Kilden Grøn.

Læs mere om Ry Fodbold her: https://ryfodbold.dk/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen