23. maj 2018

Rutineret SIFer: Noget af det mest vanvittige, jeg har været med til

Rutineret SIFer: Noget af det mest vanvittige, jeg har været med til

Torsdag venter endnu en playoffkamp, og det kan godt gå hen og blive endnu en gyser, hvis man tror Silkeborg IFs kantspiller, Stephan Petersen.

Det var en kamp udover det sædvanlige, da Silkeborg IF mandag slog FC Helsingør ud af Superligaen.

– Jeg kunne godt nok ikke falde i søvn i går, da der skete så mange ting på så kort tid. Det er noget af de mest nervepirrende og vanvittige, jeg har været med til, fortæller Stephan Petersen som sin 231. superligakamp i karrieren.

Den 32-årige kantspiller fik de sidste 36 minutter på banen, hvor han nåede at assistere Magnus Mattsson til 4-2 scoringen.

– Jeg har aldrig prøvet noget som i går (mandag, red.). Vi er foran to gange i kampen med to mål, hvor man tænker; nu er den lukket. Men jeg tror der går et minut anden gang, da de scorer til 4-3. Der må jeg indrømme, at der skulle der ikke meget til, før vi fik tyndskid alle sammen, lyder det med et lettelsens suk fra Stephan Petersen, som nu kan se frem til to nye nervepirrende kampe, når Esbjeg og Silkeborg torsdag og søndag skal kæmpe om en plads i Superligaen.

– Desværre er det ikke slut endnu. Der kommer to kampe, som måske bliver endnu sværere end de to, vi lige har haft mod FC Helsingør.

Det er torsdag kl. 20.15, at Silkeborg IF møder Esbjerg i den første af to playoffkampe. Du kan købe din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen