22. maj 2018

Peter S.: Profil-salg er en del af strategien

Peter S.: Profil-salg er en del af strategien

Brøndby bliver Jens Martin Gammelby’s nye klub, og dermed er han et godt eksempel på SIF’s strategi om at udvikle spillere fra barnsben til superliga-profiler.

For SIF-manager Peter Sørensen var tirsdag en særlig dag. På den ene side en manager med begejstring over et spillersalg lige efter klubbens strategi-bog. På den anden side en træner, der mister en af sine profiler med de hovedbrud, det giver på taktik-tavlen.

– Vi er begejstrede over at sælge en spiller, som vi selv har uddannet, og som har udviklet sig til ikke bare at være en profil på holdet, men i Superligaen. Og det i så udtalt en grad, at vi har kunnet sælge ham til en klub, der er en af de dominerende på nationalt plan og også internationalt er i stand til at gøre sig gældende.

Tirsdag efter træning drog Jens Martin Gammelby til Brøndby, hvor han gennemgik lægetjek og underskrev sin nye kontrakt med Brøndby, der træder i kraft fra starten på den nye sæson. Onsdag er SIF-backen tilbage på Søholt, hvor han deltager i forberedelserne til torsdagens vigtige playoff-kamp mod Esbjerg på JYSK park. Allerede nu er træner-hjernen hos Peter Sørensen imidlertid gået i gang med at tænke på tiden efter Gammelby.

– Som træner er det jo altid en udfordring, når en markant profil sælges, for en så dygtig spiller som Jens Martin efterlader sig selvfølgelig et hul. Men jeg synes at vi for nyligt har vist, at det kan lade sig gøre både at finde en dygtig afløser og udløse nye facetter i spillet, som holdet finder frem i den slags situationer, siger Peter Sørensen.

Jens Martin Gammelby spiller sin sidste kamp på JYSK park torsdag aften mod Esbjerg. Kampstart kl. 20.15. Kom og tag afsked. Køb billet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen