18. december 2019

Rørende afsked med Dennis Flinta

Rørende afsked med Dennis Flinta

Julefrokosten for sponsorer og frivillige tirsdag aften for JYSK park var Dennis Flintas sidste officielle pligt som SIF-spiller. Der blev taget en rørende afsked med SIF-anføreren i løbet af aftenen.

Det var Dennis Flintas sidste gerning som SIF-spiller. Sammen med sin nærmeste familie deltog SIF-anføreren tirsdag aften i den traditionsrige julefest for klubbens sponsorer og frivillige, og der blev i løbet af aftenen taget en rørende afsked med det 36-årige SIF-ikon, der onsdag morgen vågnede op som fodboldpensionist.

SIF’s videojournalist, Anders Frost, havde indhentet afskeds-kommentarer fra fire af hans tidligere holdkammerater, Frank Hansen, Robert Skov, Stephan Petersen og Tobias Salquist og havde også lavet en farvel-video, der blev vist på skærmene i Eniig Loungen (se den øverst på siden).

Der blev hold auktion over flere af Dennis Flintas effekter, og sportschef Jesper Stüker holdt en takke-tale til ham og overrakte ham et litografi i afskedsgave.

– 13,5 år i SIF. 22 mål for SIF. Næstflest kampe nogensinde, nemlig 386 styk. Fodaftrykket er allerede sat på stjernepladsen på JYSK park.
Dennis – Dit vindergén, dit humør og tro på egne evner vil blive savnet. Dertil din og Vickis evne til at tage Jer godt af mange holdkammerater gennem tiden. Tusind tak for en kæmpe indsats for SIF. Du ønskes et fortjent fodboldotium og held og lykke med nye, spændende udfordringer i fremtiden, sagde Jesper Stüker bl.a.

Robert Skov fortalte i sin video-hilsen bl.a. historien om, hvordan han som knægt var blevet star-struck af at se Dennis Flinta nede i Brugsen i Sejs.

– Du kom i dit fulde Minnesota Vikings sæt og skulle have to fryse-pizzaer. Dengang var du nok ikke helt så professionel, som du er i dag og har været i mange år, fortalte Robert Skov.

Frank Hansen er den markspiller, der har spillet sammen med Dennis Flinta i flest kampe, 188 i alt.

– Det er en voldsom flot karriere, du har haft. Den kan du være stolt af, siger Frank Hansen i sin video-hilsen, hvor han også fortæller lidt om SIF-anførerens humor – eller mangel på samme.

Fra Sjælland havde Stephan Petersen også sendt en hilsen.

– Det har været en fornøjelse at spille sammen med dig. Du er et fantastisk menneske, en fantastisk far og en fantastisk mand. Du skal nok finde ud af, hvad livet skal byde på nu, og i hvert fald bliver du en kæmpe gave at arbejde sammen med, uanset, hvor du ender, siger Stephan Petersen.

Fra Lillestrøm i Norge har den tidligere SIF-forsvarer Tobias Salquist også sendt en hilsen.

– Stor tak til dig. Du har betydet rigtig meget for mit fodboldliv og mit personlige liv. Du har vist mig, hvordan jeg gerne vil være, den dag jeg bliver familiefar. Jeg er dig evigt taknemmelig for alt, du har gjort for mig, siger Tobias Salquist.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen