2. juni 2020

Seks forlængelser og én afsked

Seks forlængelser og én afsked

Marc Rochester har valgt at takke nej til en kort-tids forlængelse med SIF og forlader dermed klubben. De seks øvrige SIF’ere med udløb har forlænget.

Marc Rochester som han helst vil huskes i SIF: Jubel over sejrsmålet i åbningskampen på JYSK park mod AGF, hvor det blev til 2-1 sejr. Foto: Morten Kjær.

Marc Rochester har haft sin sidste arbejdsdag i Silkeborg IF. Den 27-årige sjællænder har valgt at takke nej til den kortids-aftale, syv spillere med kontraktudløb 30/6 er blevet tilbudt, og samtidig har SIF lavet en ophørsaftale med den hurtige offensivspiller, der dermed pr. 1. juni ikke længere er på kontrakt i Søhøjlandet. Han er dermed fri til at finde ny arbejdsgiver.

– Selv om min tid i SIF har været præget af både op- og nedture – både for mig selv og for holdet – så har det været en god tid. Jeg har lært meget både som menneske og fodboldspiller, og jeg har også flyttet mig til et højere niveau. Jeg har været glad for tiden i SIF, slår Marc Rochester fast.

Marc Rochester kom til SIF i sommeren 2017 samtidig med, at klubben tog hul på sin nye tilværelse på JYSK park. I de tre år, han var på kontrakt i klubben, nåede han 76 kampe og scorede 6 mål. Et af de mest minderige var sejrsmålet i åbningskampen på JYSK park, hvor det blev 2-1 over AGF. Marc Rochester scorede efter godt en times spil. Den sidste tid i SIF var præget af manglende spilletid for den 27-årige sjællænder, der derfor i længere tid har været på udkik efter ny arbejdsgiver.

– Den sidste tid i SIF fylder faktisk ikke så meget hos mig. Jeg har mange gode oplevelser og minder. Blandt de største har været oprykningen i sidste sæson. Det var stort at være med til at få holdet tilbage i den bedste række. Pokalfinalen var også en stor oplevelse, selv om det blev til et nederlag, og så vil jeg altid huske den første kamp på JYSK park. Det var en god dag for alle, der var med. Jeg havde selv hele min familie til stede på stadion den dag, beretter Marc Rochester.

I SIF takker sportschef Jesper Stüker for indsatsen.

– Marc har været en del af SIF i en historisk periode for klubben med indvielse af nyt stadion, deltagelse i den kun anden pokalfinale i klubbens historie og en oprykning til 3F Superligaen. Vi sender ham videre med gode anbefalinger og et stort tak for indsatsen, siger SIF’s sportschef.

De seks øvrige SIF-spillere, der havde kontrakt-udløb ved juni måneds udgang, er alle blevet forlænget med yderligere en måned, så de spiller sæsonen færdig i den røde trøje. Det er Kees Luijckx, Filip Lesniak, Brumado, Rafael Romo, Frederik Møller og Shkodran Maholli.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen