3. august 2018

Revanchetid mod Lyngby

Revanchetid mod Lyngby

Der venter Silkeborg IF en hård opgave, når holdet søndag møder Lyngby BK i NordicBet Ligaen. En kamp hvor SIF-mandskabet skal løfte niveauet fra premierekampen mod Thisted FC, hvis holdet skal have point med fra Sjælland.

Det var Lyngby, som i sidste sæson sendte det første nyrestød ind i SIF-drømmene om en ny sæson i Superligaen. Det samlede 4-3 nederlag i den første nedrykningsplayoff-runde betød, at Silkeborg IF var tvunget ud i et opgør om direkte nedrykning mod først Helsingør og dernæst Esbjerg. I den sidste ende endte det skidt for begge hold, som i denne sæson må tage til takke med en plads i Danmarks næstbedste række.

– Vi ville gerne have været bedre ude af de to kampe, vi havde i playoffrunden mod dem. Men det er også en helt ny sæson, og der en del udskiftninger på deres hold og en ny træner, og der er også kommet nogle nye på vores. Jeg tænker ikke så meget over sidste sæson, den har jeg pakket væk, fortæller Simon Jakobsen, som hellere vil se fremad til kampen på søndag.

– Jeg vil egentlig hellere bare gerne vise, at vi hurtigt bliver bedre end vi var i den første kamp mod Thisted, fordi der var rigtig meget, som vi havde ønsket, der var bedre. Så det kan vi passende vise allerede her i den anden kamp, lyder det fra forsvarsspilleren, som ser frem til at blive matchet mod en af de andre oprykningsfavoritter.

– Det er selvfølgelig en kamp, som vi især gerne vil vinde for at vise, at vi har niveauet til at spille med de allerbedste.

Kampen mod Lyngby fløjtes i gang kl. 13.45 på Lyngby Stadion.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen