2. april 2024

Reserverne vandt 3-1 over Randers FC

Reserverne spillede tirsdag eftermiddag træningskamp mod Randers FC og vandt 3-1 på mål af Jens Martin Gammelby og Kasper Kusk med to.

Det var blæsende og regnfuldt, og termometret viste kun 4 grader, da de to reservehold fra Randers FC og Silkeborg IF tørnede sammen på kunstgræsset på anlægget ved Cepheus Park. Så de 22 spillere på banen kunne nok bedre holde varmen end de 20-25 stykker, der stod og så på.

Første varselsskud fra gæsterne
Allerede efter to minutter kom første indikation af dominans fra udeholdet, da Andreas Poulsen sendte et frispark lige over Oguras mål.
Og bare tre minutter senere blev det alvor. Kasper Kusk sendte via den ene målstolpe bolden i nettet til 0-1.

SIF sad solidt på kampen og viste godt kombinationsspil. Og så – med godt et kvarter spillet – gjorde Jens Martin Gammelby det til 0-2 efter fint opspil, hvor den hurtige back var fulgt med op og modtog bolden, der med den største selvfølgelighed blev pisket i mål.

Stille 1. halvleg i målet
Efter omkring 20 minutters spil har Jacob Pryts i SIF-målet endnu ikke rørt bolden, så han må holde sig i gang ved at råbe og motivere sine medspillere foran sig. Ikke engang, da hjemmeholdet forsøger sig med et skud, får Pryts lov til at røre bolden, da skuddet bliver blokeret af forsvaret.

Først efter en halv time blev den hurtige målmand sat på prøve, men skuddet blev flot klaret med en fodparade.

Halvlegen blev sluttet af med et skud fra Kusk på direkte frispark, men kun lige ved og næsten.

Sebastian Biller skiftet ind
Pausen blev benyttet til en enkelt udskiftning, da McCowatt gik fra banen og blev erstattet med Sebastian Biller, og der gik ikke lang tid, før han fik vist sin farlighed. De rapfodede spiller tiltvang sig et frispark lige uden for buen, og flere byder sig til for at sparke, bl.a. Kusk og Andreas Poulsen, men det endte med, at det var Biller selv, der sparkede. Ogura i Randers-målet fik vippet det hårde skud op på overliggeren, men Kusk fulgte godt op og kunne heade bolden ind til 0-3.

De rødblusede gæster fra SIF spiller fint i denne periode og finder hinanden godt. Frederik Rieper fik ryddet godt op i forsvaret sammen med Priesborg – indtil han blev skiftet ud, mens Boesen og Mattsson styrede midtbanen.

Randers mere med
Det sidste kvarter af kampen kom hjemmeholdet mere med og befandt sig nok mere på SIFs banehalvdel, end de havde gjort de foregående fem kvarter tilsammen. Og til stor fortrydelse og irritation for Pryts blev hans clean sheet  spoleret 10 minutter før tid, da et skud ramte først den ene målstolpe, trillede langs stregen og ramte den anden målstolpe, inden bolden bestemte sig for at trille videre ind over målstregen. Ærgerligt, men kendsgerningen blev altså en målscore på 1-3.