3. september 2021

Reserverne tabte i Ikast til FCM

SIFs reserver spillede fredag middag mod FC Midtjylland på træningsanlægget i Ikast og tabte 2-1.

Vejret kunne der ikke klages over i Ikast, da lokalrivalerne igen tørnede sammen – denne gang dog i reservernes turnering. Men også denne gang var det vestjyderne, der trak det længste strå, da det ved slutfløjt stod 2-1. Asbjørn Bøndergaard stod for SIFs reduceringsmål.

Værterne lagde bedst ud
FCM havde mest boldbesiddelse fra kampens start, så set ud fra det synspunkt, var det dem, der startede kampen bedst. Det var dog gæsterne i form af Gustav Markussen, der stod for den første chance efter ni minutter. Desværre gik bolden lige over mål.
Det blev også til en god dobbeltchance, da Mathias Balle i FCM-målet halvklarede et skud fra Andreas Oggesen, hvorefter Søren Tengstedt var lige ved. Så SIF havde chancerne, men det var FCM, der kom foran lige efter dobbeltchancen.
Efter den halve time kunne det konstateres, at der havde været meget spil midt på banen, men derudover var det en chancefattig kamp.
Et kendt navn fra hans tid i SIF er Junior Brumado, og han var en kilde til uro flere gange i SIF-forsvaret, hvor i øvrigt Frederik Carstensen og Pelle Mattsson var blevet placeret på uvante pladsen. Men de gjorde det godt med flere fine løb af Carstensen og gode indgreb fra Mattsson, der også fyldte godt i luftrummet. Men Brumado er svær at styre, og det kom bl.a. til udtryk i det 35. minut, hvor han kæmpede sig igennem forsvaret, men Stan van Bladeren fik reddet i fin stil.
Det blev 2-0 kort før pausen, og igen var Brumado indblandet, da van Bladeren kun fik halvklaret skuddet fra den store angriber, og Simsir kunne opsnappe riposten og score til halvlegsføringen på 2-0.

Udskiftninger fra 2. halvlegs start
Efter pausen blev Cojani og Gustav Marcussen taget ud til fordel for Nicklas Mehl og Asbjørn Bøndergaard. Mehl gik ind i forsvaret, og Mattsson rykkede frem på en mere vanlig plads på midtbanen.
Gæsterne fra SIF sad mere på spillet efter pausen, og det bliver til flere forsøg fra bl.a. Mattsson og Tengstedt. Sidstnævnte havde kampens måske flotteste forsøg, da han udefra sendte bolden af sted mod fjerneste stolpe uden for målmandens rækkevidde, men desværre prellede skuddet af på opstanderen, hvorefter Bøndergaard fulgte godt op, men Balle i målet fik afværget.
Reduceringen – og dermed SIFs eneste mål – var et helt pænt et af slagsen med gode detaljer. Frederik Carstensen sendte Oscar Fuglsang af sted i dybden, og hans indlæg ligger lige til Bøndergaard, der nærmest med brystet fik dirigeret bolden i mål. Flot samspil mellem de tre unge spillere.
De røde pressede på for en udligning i de sidste minutter uden held, så slutresultatet blev en sejr på 2-1 til FC Midtjylland.

Kampen i tal 
Reserveligaen, fredag den 3. september 2021 klokken 11.30 på FCMs træningsanlæg i Ikast.

FCM – Silkeborg IF 2-1 (0-2)
Mål: 1-0 (17) Aral Simsir, 2-0 (43) Oscar Fraulo, 2-1 (83) Asbjørn Bøndergaard

Silkeborg IF: Stan van Bladeren, Frederik Carstensen, Alexander Busch, Pelle Mattsson, Oscar Fuglsang, Anders Dahl (70: Jeppe Kilden Grøn), Andreas Oggesen,  Robert Gojani (46: Nicklas Mehl), Niclas Holm Pedersen (70: Jonathan Pank), Gustav Marcussen (46: Asbjørn Bøndergaard), Søren Tegstedt.

Cheftræner: Peder Knudsen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen