3. september 2021

En god kamp med en lidt svær start

Anders Klynge diskede op med to assists og Sebastian Jørgensen med et enkelt mål, da SIF torsdag aften spillede sig videre i pokalturneringen

Anders Klynge diskede op med to assists og Sebastian Jørgensen med et enkelt mål, da SIF torsdag aften spillede sig videre i pokalturneringen.

SIF TV fangede efter kampen på Hancock Arena Anders Klynge og Sebastian Jørgensen, som begge havde afgørende fødder med i kampens udvikling.

– Vi får lige en svær start, hvor der sker dét, som der nogle gange sker i pokalfodbold – de får et hurtigt mål på en standard, som vi lige skal komme os over. Men så får vi styr på det og kører på – og laver tre gode mål i første halvleg og får den kørt hjem derfra. Så en god kamp med en lidt svær start, lød det fra Anders Klynge.

– Man når at tænke, at det var lige præcis dét, der ikke skulle ske – det eneste, de kunne score på, var vel en dødbold, og det får de så gjort. Men jeg synes egentlig hurtigt, at vi får talt om det og sagt ”ro på, der er lang tid endnu, og det skal nok komme, så længe vi bare bliver ved med at spille vores spil, og det gjorde der heldigvis. Jeg synes, at der gik lidt lang tid, før vi fik det første mål – men da den kom ind, der kom resten, og så kørte vi den sikkert hjem, sagde Sebastian Jørgensen.

Se hele interviewet med de to SIFere herover.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen