13. maj 2019

Reserveligaen: God indsats sender SIF til tops i Reserveligaen

Reserveligaen: God indsats sender SIF til tops i Reserveligaen

Et meget ungt SIF-hold tog flot sejr i Hobro, og rykker dermed op på førstepladsen i reserveligaen.

Et ungt SIF-hold mødte mandag eftermiddag Hobro i Reserveligaen. Kampen lå skidt placeret i kalenderen, efter SIF’s førstehold tidligere havde fået flyttet kampen mod Viborg til tirsdag. Reserveholdskampen stod dog ikke til at blive flyttet, så derfor var det med et par enkelte undtagelser et rent U19-mandskab, som stillede til start på DS Arena. På mål havde holdet Peter Friis Jensen, mens U17-spilleren Emil Junge afløste en sygdomsramt Sebastian Blindkilde.

Hos hjemmeholdet var der syv førsteholdsspillere i truppen, som derudover var suppleret op af U19-spillere og prøvespillere.

Hobro kom hurtigt frem til et par pæne tilbud i kampens indledning, hvor de efter fem minutter var tæt på at komme foran. Herefter kom SIF-holdet godt med i kampen, hvor specielt Oliver Schmidt havde flere gode muligheder. Den største kom efter 25 minutter, da han var alene med Hobros keeper, som dog klarede en afslutning, som manglede præcision fra Schmidt, som var iøjnefalende med flere gode aktioner. Kantspilleren kunne dog ikke få afslutningerne til at fungere, og derfor var det logisk med en pausestilling på 0-0.

Fint SIF-spil afløst af Hobro-pres
Det var tydeligt på første halvleg, at det var SIF-holdet som var bedst spillet sammen. Kombinationerne og afleveringerne fungerede fint for holdet, som dog led en anelse under ikke at have en decideret spydspids med i kampen. Efter pausen kom Hobro-holdet dog langt bedre med. Den kommende fodboldpensionist, Danny Olsen kom frem til flere gode chancer for Hobro, men midtbanespilleren kunne ikke krydre en af karrierens sidste kampe med et mål.

Vi skulle helt hen til det 80. minut for at få åbnet kampen op. En velspillende Nikolaj Sauer tog bolden med fra anden banehalvdel og fik sat et velspillet angreb op. Efter et indlæg fra venstre side havnede bolden hos Stefan Stojilkovic (på billedet øverst), som via en repost fra Hobro-keeperen kunne sende bolden i mål.

Efterfølgende var Silkeborg IF-mandskabet farlige igen, men Hobro afværgede og fik i stedet for selv sat pres på i slutningen af kampen. Her viste Peter Friis rutinen, og fik fornemt dirigeret sit unge forsvar på plads. Dermed endte kampen med en 1-0 sejr til SIF, som dermed rykker op på førstepladsen i Reserveligaens pulje 4. Holdet har en enkelt kamp tilbage, og det er dagens modstander fra Hobro, som senere på måneden kommer på besøg på JYSK park.

Kampen i tal:

7. spillerunde i Reserveligaen, Pulje 4, mandag d. 13/5 kl. 14.00 på DS Arena, Hobro

Hobro IK – Silkeborg IF 0-1 (0-0)

Mål: Stefan Stojilkovic

SIF: Peter Friis Jensen, Mikkel Juhl, William Sørensen (Asger Vandsø, 69′), Anders Sønderby, Emil Junge, Nikolaj Sauer, Joakim Grosen (Mikkel Thygesen, 60′), Oliver Schmidt (Ali Farej, 45′), Kristian Kvist, Stefan Stojilkovic, Peter Nemec (Valdemar Fogt, 75′)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen