13. maj 2019

Crone glæder sig til topkamp

Crone glæder sig til topkamp

SIF-backen Svenn Crone ser frem til tirsdagens storkamp på JYSK park mod Viborg FF: “Det er den slags kampe, alle fodboldspillere glæder sig til.”

Svenn Crone er kamp-profil i #SlagetomSuperligaen i morgen på JYSK park, og han lægger ikke skjul på, at det er en kamp, han glæder sig til. I kampfolderen GO KAMP fortæller han lidt om sine forventninger til det store opgør:

Hvad er dine forventninger til kampen:
Først og fremmest glæder jeg mig. Vi kan forvente masser af mennesker på stadion og fed stemning, og der står vigtige point på spil i kampen om oprykning. Det er den slags kampe, alle fodboldspillere glæder sig til. Der bliver knald på, og det bliver en tæt kamp. Det bliver fedt.

Hvilken rolle får du i kampen:
Defensivt skal jeg sørge for, at der kommer så lidt Viborg-trafik som muligt igennem i vores højre side, og så skal jeg selvfølgelig frem over kanten i overlap og forsøge at komme til indlæg – og måske også en afslutning, hvis muligheden byder sig.

Hvilke drømme har du om kampen:
Der står meget på spil, og vinderen står med gode kort i forhold til den direkte oprykning til Superligaen. Så sejren er også drømmen.

Du kan læse kampfolderen GO KAMP her. 

Der er omkring 300 ståpladser tilbage til kampen. Køb online nu. Klik her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen