7. oktober 2019

Rafael Romo og Mads Emil i landsholdstjeneste

Rafael Romo og Mads Emil i landsholdstjeneste

SIF må undvære de to profiler i fredagens pokalkamp i Fredericia. Rafael Romo er i Venezuela til to landskampe, mens Mads Emil Madsen spiller U21-landskampe i Aalborg og Finland.

Rafael Romo er rejst til Caracas for at møde Boliva og Trinidad & Tobago i to venskabskampe. Foto: Morten Kjær

To af SIF’s profiler, målmand Rafael Romo og midtbanespiller Mads Emil Madsen, er i dag rejst i landsholdstjeneste. Rafael Romo, der stod en stor kamp på JYSK park søndag aften mod FC Midtjylland, er på vej over Atlanten, hvor han hjemme i Venezuela er indkaldt til to venskabs-landskampe, der begge spilles i hovedstaden Caracas. 10. oktober møder Venezuela Boliva, mens Trinidad & Tobago er modstanderen 14. oktober.

Mads Emil Madsen er taget til Blokhus, hvor U21-truppen er indkvarteret på Strandhotellet i forberedelserne til de to EM-kvalifikationskampe mod Nordirland og Finland. Lørdag 10. oktober møder Danmark Nordirland i Aalborg, hvorefter truppen rejser til den finske provinsby Pori og møder Finland.

Landsholdsopgaverne for Mads Emil Madsen og Rafael Romo betyder, at de ikke er med i fredagens pokalkamp mod FC Fredericia. Det er en kamp i 4. runde, og der er kickoff på Monjasa Park kl. 18.30.

Mads Emil Madsen spiller U21-kvalifikation med Danmark 10. oktober mod Nordirland og 14. oktober mod Finland. Foto: Ulla Myrhøj.

Yderligere to SIF-spillere er i landsholds-tjeneste i den kommende uge. Anders Dahl og Niclas Holm Pedersen er med det danske U18-landshold i Schweiz til to venskabskampe mod værtsnationen 8. og 10. oktober. Frederik Carstensen var også udtaget til kampen, men er taget hjem pga en skade, hvorefter Niclas Pedersen blev efterudtaget.

Anders Dahl er med U18-landsholdet i Schweiz, hvor der er kampe mod værtsnationen tirsdag og torsdag i Montreux.

Niclas Holm Pedersen er blevet efterudtaget til Schweiz-turen efter Frederik Carstensen måtte tage hjem med en skade.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen