14. juli 2023

Pyndt: – En rigtig god opstart

SIF’s nyerhvervelse Andreas Pyndt er kommet rigtig godt i gang i Søhøjlandet, ligesom holdet er ved at være, hvor det skal efter en god opstart.

Lørdag kl. 13.00 tager Silkeborg IF imod Viborg FF i sommerens sidste testkamp, inden det går løs mod Brøndby IF i 3F Superligaen søndag den 23. juli kl. 18.00.

Køb dine billetter til Superliga-premieren her !

De tre foregående træningskampe er endt med et snævert nederlag til FCK, inden det blev til sejre mod både Sønderjyske og FC Helsingør. Derudover har hele truppen fået godt med minutter i benene, og holdet er ved at være, hvor det skal, inden det bliver alvor mod Brøndby.

Det vurderer nyerhvervelsen Andreas Pyndt.

– Jeg synes, det har været en rigtig god opstart. Både for holdet og mig selv. Kent Nielsens spilprincipper sidder mere og mere i holdet, og vi er blevet bedre for hver testkamp, vi har spillet. Det har været rart at komme i gang og alle er blevet spillet i kampform. Vi begynder at være der, hvor vi skal være, men det bliver godt at få finpudset de sidste ting i generalprøven mod Viborg, siger Andreas Pyndt.

Den ny midtbanespiller er i det hele taget godt tilfreds med sin begyndelse i Søhøjlandet, hvor der har været lidt mere at fokusere på i forhold til den seneste sæson i Hvidovre.

– Jeg er faldet hurtigt til i klubben, og det er en rigtig god gruppe at komme ind i. Der er en fantastisk stemning i truppen, og vi glæder os til at komme i gang med turneringen, siger Andreas Pyndt og fortsætter.

– Jeg er ved at få systemet ind under huden. Der har været rigtig meget at lære i forhold til det system, vi spillede i Hvidovre. Her i SIF er det hele noget mere organiseret, og Kent Nielsen har nogle helt klare idéer om sit koncept. Så det er en anderledes opgave, men det er utrolig givende, når det hele så klapper på banen. Det var lige præcis derfor, jeg gerne ville skifte til SIF, for jeg kan sagtens se, at vores spillestil vil komme til at gøre ondt på mange andre hold, og jeg glæder mig enormt til at være en del af det.

Der er gratis adgang til testkampen mod Viborg FF på JYSK park.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen