17. december 2019

Plaffeministeren suverænt årets SIF-spiller

Plaffeministeren suverænt årets SIF-spiller

Ronnie Schwartz blev tirsdag aften kåret som årets spiller i SIF, da superligaklubben afholdt sin årlige julefest for klubbens sponsorer.

Det blev ikke overraskende SIF-angriber Ronnie Schwartz, der løb med prisen som Årets Spiller, da SIF tirsdag aften afholdt sin traditionsrige julefest for 450 sponsorer og frivillige i Eniig Lounge på JYSK park. I afstemningen for fans og sponsorer modtog Plaffeministeren hele 64,3 procent af stemmerne, og med sine 28 mål i kalenderåret virkede han da også som ikke bare det oplagte og indlysende valg, men nærmest også det eneste.

Ronnie Schwartz modtog det synlige bevis på hæderen i form af et gavekort til Mr. Silkeborg A/S på 5.000 kroner overrakt af John Viggo Andersen fra Mr. Silkeborg A/S.

Der var tre nominerede (de tre spillere, der havde fået flest stemmer). Mads Emil Madsen fik næstflest stemmer, mens Jeppe Okkels blev nummer tre med tredjeflest stemmer i afstemningen.

Alle tre nominerede modtog et fodbold-foto af sig selv taget af Morten Kjær.

Ronnie Schwartz blev årets spiller i SIF 2019. Alle tre nominerede modtog et indrammet fodbold-foto taget af Morten Kjær. Fra venstre er det Mads Emil Madsen, Ronnie Schwartz og Jeppe Okkels. Yderst til højre er det John Viggo Andersen, Mr. Silkeborg, der stod bag præmien til Årets Spiller, et gavekort på 5.000 kr. Foto: Ulla Myrhøj.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen