14. august 2018

Peter Sørensen stopper i Silkeborg IF

Peter Sørensen stopper i Silkeborg IF

På grund af svigtende resultater har bestyrelsen i Silkeborg IF besluttet at afbryde samarbejdet med manager Peter Sørensen med omgående virkning.

Silkeborg IF har tirsdag formiddag meddelt Peter Sørensen, at han ikke længere skal være manager i klubben. Beslutningen blev truffet på et bestyrelsesmøde tirsdag morgen.

– Det gør ondt at træffe sådan en beslutning, for Peter har været en dygtig træner og manager for Silkeborg IF gennem det meste af den periode på snart tre år, han har været her. Men nedrykningen og den efterfølgende skæve start på sæsonen i NordicBet Ligaen har fået bestyrelse og direktion til at vurdere, at der – populært sagt – trænger til at blive ”rørt rundt i gryden.” Afslutningen på sidste sæson og begyndelsen på denne har været utilfredsstillende, siger Silkeborg IF’s adm. direktør, Kent Madsen, der samtidig takker Peter Sørensen for indsatsen og ønsker ham held og lykke videre i karrieren.

Peter Sørensen kom til Silkeborg IF i september 2015 på et tidspunkt, hvor klubben lå midt i den næstbedste række og netop havde afbrudt samarbejdet med Kim Poulsen. Peter Sørensen førte SIF tilbage til Superligaen, og i den efterfølgende sæson blev det til en godkendt 9. plads i den bedste række. I seneste sæson lå SIF også pænt til i grundspillet, men et kikset forår, hvor pokalfinalen mod Brøndby var eneste lyspunkt, førte til nedrykning og herefter den skæve start uden sejre og mål i tre kampe i NordicBet Ligaen.

Som en konsekvens af Peter Sørensens afsked genindtræder udviklingschef Jesper Stüker i jobbet som sportschef. Silkeborg IF forventer i løbet af de næste dage at kunne præsentere en løsning omkring det ledige job som cheftræner.

– Vi arbejder på højtryk, men skal lige have endelig aftale på plads, før vi kan offentliggøre løsningen, siger Kent Madsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen