18. juli 2018

Peter S.: For få viser, de er på niveau

Peter S.: For få viser, de er på niveau

– Jeg er gal over, at for få viser, at de er på det niveau, de har, sagde SIF-manager Peter Sørensen efter 1-3 nederlaget til Fredericia onsdag eftermiddag på JYSK park.

I de første fire testkampe mod hold, der i den kommende sæson spiller i Superligaen, gik det som smurt. Godt spil, masser af mål og en stribe på fire sejre. Men så kom de sidste to testkampe mod divisions-konkurrenterne fra Viborg og Fredericia. 0-3 nederlaget til Viborg i fredags blev onsdag fulgt op med 1-3 mod Fredericia – begge kampe spillet for pænt mange mennesker på JYSK park.

Det gav anledning til bekymring hos SIF-manager Peter Sørensen, der stadig tror på SIF-spillernes evner, men efterlyser mere indsats.

– Jeg er gal over, at for få viser at de er på det niveau, jeg mener, de har. Så enten må vi afstemme vores forventninger efter det niveau, vi har vist i de sidste to kampe, eller også må vi spille op til det niveau, jeg mener vi har. Og jeg fastholder til det sidste troen på, at vi er gode nok til at konkurrere om at rykke op. Men det kræver, at vi går ud og giver det, der skal til, sagde Peter Sørensen efter kampen og løftede en advarende pegefinger mod sine spillere.

– Der er ingen grund til at tro, at man kan vinde, hvis ikke man hver især spiller op til sit bedste. De hold vi kommer til at møde i 1. division, er gode hold. De kan også spille fodbold, og de går ud og gør deres bedste, hver gang. Det skal vi huske. Vi har kvalificeret os til at spille i 1. division, og det har vi, fordi vi i det lange løb ikke var dygtige nok til Superligaen. I dag var for mange for dårlige, og det er jeg ikke vild med, når dette var den sidste test. Hvis ikke vi spiller op til vores bedste, kan vi ikke forvente at vinde. Det er nu forhåbentlig gået op for os, sagde Peter Sørensen.

Der er nu halvanden uge til sæsonpremieren. Søndag 29. juli kl. 13.45 kommer Thisted FC på besøg på JYSK park.

Køb billet til sæsonpremieren her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen