21. maj 2018

Peter S.: Aldrig oplevet noget lignende

Peter S.: Aldrig oplevet noget lignende

“En helt forfærdelig afslutning, der heldigvis fik en happy end,” sagde Peter Sørensen om afslutningen på mandagens drama på JYSK park.

Peter Sørensen havde en hård dag på kontoret torsdag eftermiddag. Foran 4-2 åndede alt idyl i nedryknings-playoff’en mod Helsingør, men en reducering af nordsjællænderne i det 87. minut til 4-3 bragte spænding og drama tilbage i kampen. To store chancer havde FC Helsingør, den sidste i 3.45 minutters overtid reddet desperat på målstregen af Tobias Salquist.

– Det var en vild kamp, og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Afslutningen på kampen var helt forfærdelig, men heldigvis fik kampen en happy end for os, mens det blev en tragedie for FC Helsingør, der fightede godt, sagde Peter Sørensen, der kaldte sejren for en stor forløsning.

– For meget blev afgjort i for få sekunder til at det var til at holde ud, sagde Peter Sørensen og blev spurgt, om han var rolig ved 4-2.

– Nej, jeg ved sgu ikke. Jeg synes at Helsingør har været dygtig til at finde en form, hvor de har været farlige for alle hold. Det har bl.a. FC København og flere andre oplevet, og i de to seneste kampe, hvor vi har mødt hinanden, har vi været begunstiget af Fru Fortuna i sidste øjeblik, sagde Peter Sørensen med henvisning til Gustaf Nilssons udligning torsdag i Helsingør og Tobias Salquists mirakelredning mandag i overtiden på JYSK park.

– Ikke meget kontrafaktuelt skulle der til, før det var os, der ville have siddet tilbage med ærgrelsen, sagde Peter Sørensen.

– Lige nu sunder vi os og glæder os og nyder sejrens sødme. Men vi ved også godt, at der venter os et nyt drama over to kampe mod Esbjerg, sluttede SIF-manageren.

Køb billet til torsdagens playoff-kamp mod Esbjerg nu. Klik her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen