27. august 2023

Pelle: “Vi viste vores kvalitet mod FCK”

Pelle Mattsson var glad for sejren over FCK i Parken, men de tre point på en historisk svær udebane fortæller meget om dette mandskab, siger SIF-målscoreren.

– Det er fantastisk at komme til Parken og få tre point. Alle drengende er helt vilde nede i omklædningsrummet. Det var 17 år siden, SIF senest har slået FCK i hovedstaden, så det var på tide, det skete igen. Men jeg synes, vi havde en god fornemmelse i ugen op til kampen, og efter en svær start, så kom vi godt med igen efter en halv time, hvor vi kom mere og mere i kontrol, sagde Pelle Mattsson, der selv bragte balance i regnskabet i første halvleg efter en tidlig FCK-scoring.

– Jeg var egentlig ikke bekymret, efter de kom hurtigt foran, selv om det lige præcis var det, vi havde talt om, ikke måtte ske. Vi vidste, de ville komme blæsende, men vi havde også talt om, at skulle de komme foran, så har det her hold kvaliteten til at komme tilbage. Det viste vi igen i dag, siger Pelle Mattsson og konkluderer.

– Jeg synes, det er meget sigende, at vi nu har slået både FCN og FCK, som var ubesejrede, inden de mødte os. Det siger, at vi er et formstærkt mandskab, der kan spille med mod alle i ligaen, men jeg ved også, at vi ikke skal hvile på laurbærrene, for nu venter Hvidovre på JYSK park søndag, hvor vi også gerne vil have tre point!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen