27. august 2023

Frederik Carstensen lejes ud til FC Fredericia

SIF har valgt at leje Frederik Carstensen ud til FC Fredericia for resten af sæsonen.

Frederik Carstensen har ikke fået spilminutter på Silkeborg IF’s førstehold denne sæson, og nu skal den 21-årige offensiv-spiller i stedet jagte spilletid i 1. division for FC Fredericia, hvor Carstensen er blevet lejet ud til for resten af denne sæson.

– Der har været længere vej til spilletid for Frederik i denne sæson, end både han og vi havde håbet på. Vi har hentet flere dygtige spillere ind til netop den position, som Frederik spiller, og derfor har vi vurderet, at det bedste for alle parter vil være, at Frederik forhåbentlig får kontinuerligt med spilletid i et miljø, som han kender særdeles godt i forvejen. Og så håber vi, at Frederik Carstensen vender retur til SIF stærkere end nogensinde, siger sportschef i Silkeborg IF Jesper Stüker.

Frederik Carstensen var også i seneste sæson på lejeophold i FC Fredericia, hvor SIF’eren spillede en flot sæson med seks mål og fem oplæg i 20 optrædener i landets næstbedste række.

I SIF er Frederik Carstensen noteret for ni førsteholdskampe og en enkelt scoring.

Han kom til SIF som knægt fra samarbejdsklubben Virklund Boldklub og har været en del af SIFs talentudviklings-system lige fra 7. klasse.

Frederik Carstensen tiltræder i FC Fredericia med omgående virkning.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen