16. juni 2023

Pelle Mattsson bliver ambassadør for BROEN Silkeborg

Pelle Mattsson skal som ny ambassadør for BROEN SILKEBORG være med til at hjælpe udsatte børn og unge til at blive en aktiv del af idrætslivet i Silkeborg.

Alle børn og unge har brug for det positive fællesskab, som sporten på særlig vis kan skabe.

Det ved Superliga-spillerne i Silkeborg IF alt om.

Derfor styrker SIF nu samarbejdet med BROEN Silkeborg, som giver udsatte børn og unge muligheden for at være aktive i lokale idræts- og fritidsforeninger sammen med jævnaldrende og voksne rollemodeller.

Som en del af samarbejdet mellem SIF og BROEN Silkeborg udnævnes SIF’s midtbaneprofil Pelle Mattsson til ambassadør for organisationen fra den nye sæson.

– Jeg var slet ikke i tvivl, da BROEN Silkeborg spurgte, om jeg havde lyst til at blive ambassadør for deres projekt. Det er en rigtig god sag, og jeg synes, alle har ret til at dyrke sport. Jeg har selv været glad for at have sporten i mit liv, fra da jeg var barn. Først og fremmest at være en del af fællesskabet og bare have det rigtig sjovt, siger Pelle Mattsson og fortsætter.

– Derfor lå det lige til højrebenet at hjælpe BROEN med at få spredt budskabet om, at alle børn og unge har ret til at dyrke sport, uanset hvordan man er stillet økonomisk. Jeg håber, at jeg på denne måde kan være med til at give lidt tilbage til den by, jeg er vokset op i og har været en aktiv del af fællesskabet i, siger Pelle Mattsson.

BROEN Silkeborg sætter stor pris på, at Pelle Mattsson nu bliver talsperson for deres organisation.

– Vi er utrolig glade for, at Pelle Mattsson har takket ja til at blive ambassadør for BROEN Silkeborg. Det giver børnene et forbillede, som viser dem vejen. Vi er stolte over, at Pelle Mattsson og SIF har valgt at indgå et samarbejde med netop os. SIF og BROEN Silkeborg kan bruge hinandens styrker til at tage ansvar og udvikle det lokalsamfund, som vi er en del af, siger formand for BROEN Silkeborg Dorthe Nørgaard og uddyber.

– Vi er stolte over, at Pelle Mattsson har sagt ja til at være et ansigt udadtil for at gøre opmærksom på, at der er udsatte børn i Silkeborg, der har brug for at komme af sted til fritidsaktiviteter. Det kommer til at gøre en stor forskel for Silkeborgs udsatte børn og unge.

– Det er vigtigt, at børnene har fået en ægte Silkeborg-dreng og SIF-spiller at se op til, ligesom det betyder meget, at SIF viser lokalsamfundet, at der er udsatte børn og unge, der har brug for hjælp til at være aktive i hverdagen samt at få del i et positivt fællesskab, siger Dorthe Nørgaard.

BROEN Silkeborg har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt, spejder, musik eller andre fritidsaktiviteter, så de på lige fod med alle andre børn har mulighed for at dyrke fritidsinteresser.

Du kan læse meget mere om BROEN Silkeborg her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen