8. november 2020

Peder K.: Fed og flot sejr

Det var en veltilfreds Peder Knudsen, der gjorde status efter sejren i Køge og to turbulente uger i klubben.

Peder Knudsen har i de seneste to kampe vikarieret på chef-posten i Kent Nielsens corona-fravær, og det kunne han ikke have gjort ret meget bedre. To kampe og to sejre under svære betingelser, og dermed byder SIF sig til i toppen efter at halvdelen af grundspillet er færdigt. Ved indgangen til to ugers landskamppause ligger SIF nummer to, tre point efter Viborg og fire foran FC Fredericia.

– Det var en vigtig sejr. Vi har været udfordret i de sidste par uger, så det er dejligt at stå her på den anden side med seks point. Vi fik også et par udfordringer i løbet af kampen, men det håndterede dem, der kom ind jo fint, sagde Peder Knudsen med henvisning til, at både Magnus Mattsson og Oscar Fuglsang måtte udgå undervejs med skader.

I stedet blev Niclas Holm Pedersen sendt på banen – og scorede 45 sekunder efter. Og Valance Nambishi vikarierede påpasseligt på back-positionen.

Fed og flot sejr
– Det var en fed og flot sejr. Spillet var ikke prangende, men jeg synes stadig, vi var på niveau med HB Køge. Det var ikke flydende, som det har været i nogle af de tidligere kampe. Vi krigede den hjem og arbejdede hårdt sammen som hold.  Det skal man også kunne for at vinde kampe, i hvert fald hvis man er et hold som vores, som stort set aldrig går fra banen uden at have scoret. Vi manglede den sidste skarphed, men jeg synes, at vi havde mulighederne. I 1. halvleg havde vi nogle tre mod tre situationer, hvor vi ikke var dygtige nok til at gøre det færdige, men vi er glade for sejren, slog Peder Knudsen fast.

Med to ugers pause forude op til hjemmekampen mod Helsingør lørdag 21. november på JYSK park er der tid til at få samling på tropperne. Peder Knudsen kunne da heller ikke understrege nok, hvor vigtig sejren var i forhold til at der nu er landskamppause.

– Det giver os meget, at vi nu er med i toppen og ikke har så langt op til Viborg. Det giver os også noget, at vi nu får vores covid-19 ramte spillere tilbage. Vi skal have sat tingene op igen og syet det rigtigt sammen alt efter hvem, der er klar og hvem der er bedst. Nu er der en del, der har fået lov at spille og har gjort det godt, og så må vi se, hvordan vi får det sat  af op i løbet af de næste 14 dage op til kampen mod Helsingør, sagde Peder Knudsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen