10. april 2019

Opfordring: Bak os op. Lad os høre, at I er der!

Opfordring: Bak os op. Lad os høre, at I er der!

Cheftræner Michael Hansen forudser en svær kamp torsdag aften på JYSK park. “Bak os op, lad os høre, at I er der, højt og larmende. Jeg lover, det hjælper os på vej.” lyder hans opfordring til SIF-fansene inden kampen.

Hver eneste kamp er som en finale i øjeblikket for SIFs’ NordicBet Liga-hold. Men torsdagens opgør på JYSK park mod Næstved måske en anelse mere. Det er en kamp mellem nummer ét og nummer tre og dermed et nøgleopgør i kampen om positionerne i toppen.

Cheftræner Michael Hansen har da også stor respekt for Næstved, som endnu er ubesejret i foråret med to 0-0 kampe, bl.a. mod SIF, og to sejre.

– Det er et hold, der har stor selvtillid i sin organisation. De er velafbalancerede , og det er et virkelig godt hold, siger Michael Hansen og fortsætter:

– Vores 0-0 kamp derovre tidligere på foråret var chancefattig, men når vi spiller her på JYSK park med det hurtige underlag, plejer det at være livligt. Vi vil komme til at skabe chancer, og er vi gode nok, scorer vi på nogle af dem. Og Næstved vil også komme til chancer, forhåbentlig er vi dygtige nok til at afvise dem, siger SIF-træneren, der på den baggrund kommer med en opfordring:

– Vi håber altid på mange mennesker på JYSK park, og især sådan en aften. Vi kommer ind med al den energi, som to sejre i træk giver, vi spiller en uhyre vigtig kamp mod en af de nærmeste konkurrenter i toppen og vi er på vej ind i den afgørende fase af sæsonen. Derfor: Bak os op, lad os høre, at I er der, højt og larmende. Jeg lover, det hjælper os på vej, siger Michael Hansen som en opfordring til fansene.

Der er kampstart kl. 18.45, men allerede fra kl. 17.00 er der opvarmning i Reimar Foyeren. Husk, at der er halv pris på øl og vand, både før og under kampen.

Køb billet til SIF-Næstved her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen