27. januar 2020

Oliver Haurits skifter til Næstved

Oliver Haurits skifter til Næstved

Den unge angriber, Oliver Haurits, skifter fra SIF til Næstved i den næstbedste række. Skiftet sker med omgående virkning.

Oliver Haurits har kun fået ni minutters spilletid i 3F Superligaen i efteråret 2019. Nu skal han jagte spilletid i 1. divisionsklubben Næstved. Foto: Ulla Myrhøj.

Silkeborg IF er blevet enige med Næstved om et klubskifte for den 19-årige angriber Oliver Haurits et halvt år før kontraktudløb. Dermed har den unge målscorer fået sit ønske om at komme til en klub, hvor der er mulighed for mere spilletid, opfyldt. Oliver Haurits har underskrevet en kontrakt på 2,5 år på det sydlige Sjælland.

– Jeg har været glad for at være i SIF. Det er en god klub, og jeg har fået mange gode relationer. Men som det har set ud, specielt i det sidste halve år, har jeg for langt til spilletid. Den mulighed ser jeg i Næstved, og jeg tror og håber på, at det bliver rigtig godt. Jeg tager en række erfaringer med mig fra Silkeborg, som jeg får gavn af videre i karrieren, siger Oliver Haurits.

– Oliver har en stærk evne til at score mål, men alligevel er det ikke lykkedes ham at få fast spilletid på SIF’s hold i 3F Superligaen. Derfor har vi imødekommet hans ønske om at finde ny klub, og vi ønsker ham held og lykke videre i karrieren, siger Silkeborg IF’s sportschef Jesper Stüker.

Oliver Haurits kom til SIF for halvandet år siden som talentfuld angriber fra Viborg FF. I SIF har han vist sine uomtvistelige evner som målscorer på de hold, han har spillet – U19 Liga-holdet og Reserveliga-holdet primært. Han har imidlertid stået i skyggen af Ronnie Schwartz, Shkodran Maholli og senest også Emil Holten i forhold til klubbens førstehold, hvor også Alexander Lind nu byder sig til. Det har banet angrebs-talentets vej til et karriereskifte, der nu er faldet på plads i form af Næstved.

Skiftet sker med omgående virkning, og Oliver Haurits træner med under Næstved-træner Maximilian Dentz’ ledelse allerede tirsdag.

Oliver Haurits nåede at spille 11 kampe for SIF, fortrinsvis som indskifter.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen