9. november 2018

Okkels: Har brændt for meget

Okkels: Har brændt for meget

Jeppe Okkels har været fast mand på venstrekanten hos Silkeborg IF i indeværende sæson. Den hurtige kantspiller har været manden bag adskillige SIF-chancer, man har haft lidt besvær med selv at finde vej til målet.

Han ved det godt. Ét mål i 1184 minutter har ikke været prangende. Alligevel har Jeppe Okkels overskud til et smil, da han bliver spurgt ind til målhøsten i denne sæsons NordicBet Liga.

– Vi snakker ikke om, hvor mange det er. Men der skulle gerne komme nogle flere fra mig, og det træner jeg meget på, fortæller kantspilleren efter fredagens træning, som har budt på skudøvelser for den hurtige SIFer, som har været fast starter under Michael Hansens ledelse. Kampe hvor venstrekanten har været involveret i en del chancer og oplæg, men ikke selv har haft tur i afslutningerne.

– Jeg skaber også mange chancer, så der har også været mange muligheder for at brænde dem. Men jeg har ikke været skarp nok til at score på dem, så det træner jeg meget på, fortæller Jeppe Okkels, som har kunne se sin fløjkollega Stephan Petersen have voldsom tur i den i dette efterår med fem mål.

Sidst Silkeborg IF mødte søndagens modstander fra Nykøbing FC scorede Jeppe Okkels. En succesoplevelse som gerne skulle gentages, når holdet i weekenden drager til Falster. Det er i hvert fald ikke træning og øvelse, som den 19-årige kantspiller mangler.

– Det er meget kamprelateret. Det er de situationer, som man kommer i i kampene, hvor man skal sparke dem ind. Så jo flere jeg scorer på til træning, jo større chancer er der for, at jeg scorer i kampene, lyder det fra Okkels, som i årets pokalturnering scorede to gange i tre kampe.

Lad os håbe, at sæsonens fjerde, og måske femte mål kommer på søndag…

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen