16. februar 2020

Okkels efter nederlag: En ærgerlig følelse

Okkels efter nederlag: En ærgerlig følelse

Efter en fin indledning på kampen fik SIF aldrig rigtig greb om opgøret mod AaB, hvilket ærgrede kantspiller, Jeppe Okkels.

Silkeborg IF indledte foråret med et 2-0 nederlag på hjemmebane mod AaB. Nederlaget blev indkasseret efter en tidlig scoring i anden halvleg sendte gæsterne på sejrskurs. Det til stor ærgrelse hos kantspilleren Jeppe Okkels.

– Det er en rigtig hård start. Vi havde arbejdet på mange ting i vinterpausen, som vi skulle ud og forbedre. Vi lykkes nogenlunde i første halvleg i momenter i spillet. Men vi får spillet en dårlig anden halvleg, hvor vi kommer bagud, inden vi nærmest er kommet ud. Det er noget pis, og det er noget, som vi skal arbejde med, konstaterede SIF-spilleren efter kampen.

Silkeborg IF startede ellers opgøret med positive takter, hvor holdet flere gange i kampens første ti minutter kom tæt på.

– Vi har meget højere kvalitet på bolden i starten. Vi får sat nogle gode angreb sammen, fordi vi lykkes med at finde hinanden og spille hurtigt. Og der skal vi nok have prikket en ind, for at udnytte den gode start, så det er sgu en ærgerlig følelse at stå med nu, lød det fra Jeppe Okkels efter kampen.

Okkels og resten af SIF-holdet får allerede chancen på næste søndag for at revanchere nederlaget. Her kommer FC København på besøg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen