21. marts 2022

Også en hård weekend for U-eliten

Lige som for Superligaholdet bød weekenden på nogle kolde dukkerter for SIFs hold i ungdoms-eliten. Læs kommentarer fra kampene her.

Kampreferater fra SIFs kampe i weekenden i U-eliten:

U19: EfB – SIF 2-1 (1-0)

Mål SIF: Selvmål

– Vi kom bagud 1-0 efter 8 minutter, da én af vores forsvarsspillere snublede i en duel, hvor det var svært at se om, der var frispark. Efter 72. minutter kom vi bagud 2-0, da vi tabte bolden i opbygningsspillet. Vi fik pyntet på resultatet i overtiden, da en Esbjerg-spiller kørte et indlæg fra Johan Groth ind i eget mål.

Vi lykkedes med at holde Esbjerg nede på et ok lavt antal chancer, og vi havde kampen igennem et stort spilovertag. Dog manglede vi at omsætte det til flere chancer. Her skal vi arbejde med vores mellemrumsspil og løbene i feltet og i længderetning. Vi bruger landskampspausen på at spille en træningskamp mod Vejle og en pokalkamp mod Jammerbugt FC, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

Pokalkamp U17: Viborg – SIF 1-1 (0-0)

Mål SIF: Kristoffer Andersen

Nederlag i straffe

– Det var en kamp, hvor vi langt henad vejen var i nogenlunde kontrol uden at spille prangende. Vi gav meget få chancer væk, men skabte også selv lidt for lidt, og der manglede flow og rytme i spillet. Vi kom dog fortjent foran 1-0 i starten af 2. halvleg, hvor Kristoffer flot gled igennem på en dyb bold fra Julius. Efter 60 minutter fik Viborg desværre udlignet efter deres første afslutning inden for rammen uden chance for Oliver i målet. Herfra mistede vi lidt momentum og hang lidt for meget med hovedet til for alvor at trykke Viborg tilbage. Det var en dag, hvor vi aldrig ramte noget godt niveau, og derfor har vi kun os selv at takke for nederlaget. Vi må ud at gøre det bedre næste gang, når vi møder FCM i U17 Ligaen, forklarer U17-cheftræner Casper Røjkjær.

U15: Lyngby – SIF 3-2 (1-1)

Mål SIF: William Kirk og William Faber

– Det blev en tæt kamp, der blev afgjort til allersidst, men udfaldet blev desværre ikke som håbet. Vi startede kampen dårligt med for mange tekniske fejl og kom også bagud efter 7 minutters spil. Derfra fik vi med lidt mere mod med bolden spillet os tilbage og havde en periode, hvor vi satte nogle gode angreb sammen og skabte flere store chancer. Midt i 1. halvleg udlignede William Kirk efter et godt gennembrud fra siden, hvor han missede sin første afslutning, men efterfølgende sparkede riposten i mål. Vi var i perioder dygtige til at spille forbi deres pres og igennem deres kæder, men vi sjuskede for meget i vores boldomgang til at fastholde spillet i længere faser. I 2. halvleg var Lyngby mest på bolden, og de kom igen foran, da vi ikke fik afvist en lang bold fra deres keeper. Et flot solomål fra William Faber bragte dog balance i regnskabet, og selv om Lyngby i 2. halvleg var mest på bolden, så var det os, der producerede de største chancer. Fem minutter før tid brændte vi en friløber, hvilket blev ekstra dyrt, da vi et par minutter inde i dommerens overtid gav bolden væk på en opspilsfejl, hvilket Lyngby udnyttede til at score det afgørende mål. Det var en ærgerlig udgang på en tæt kamp, hvor vi havde chancerne til at vinde, men hvor vi også må erkende, at vi igen sled en smule med vores possession-del, selvom der i perioder var fremskridt. Forhåbentlig tager vi noget læring med fra kampen hvad angår de valg, man træffer, når det spidser til i slutfasen. Det skal vi bruge i næste weekend, når vi får besøg af Randers, som vi for et par uger siden spillede uafgjort imod. Det bliver sandsynligvis en tæt kamp, hvilket placeringerne som nr. 5 og nr. 6 i U15 Ligaen også vidner om. Vi satser på, at vi kan lave en god præstation og et godt resultat, og at vi har koldblodigheden, når det skal afgøres, så vi kan holde dem på afstand i tabellen, siger U15-træner Peter Ager.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen